Čtvrtek 15. dubna. Svátek má Anastázie.

Společnost Colosseum, a.s. se v letošním roce stala hlavním partnerem Finančního a investičního fóra, které se konalo ve čtvrtek, 19. února 2015, ve zcela zaplněném Kongresovém centru VŠFS.

Investiční fórum bylo složeno z několika bloků. V prvním bloku vystoupili ekonom David Marek ze společnosti Deloitte, za společnost Raiffeisenbank vystoupil Aleš Michl, investiční stratég a mimo jiné i poradce současného ministra financí Andreje Babiše, a společnost Colosseum reprezentoval makroekonom František Bostl. Diskutovala se témata jako odchod Řecka z eurozóny, Čína a srovnání ekonomik před a po roce 2007.

Druhý blok se soustředil na akciové trhy. V tomto bloku vystoupili Kateřina Zychová, výkonná ředitelka investiční skupiny Verdi Capital, Petr Hlinomaz, analytik makléřské společnosti BH Securities a Jiří Kovařík, ředitel externí komunikace Burzy cenných papírů Praha.

Třetí blok se věnoval komoditám a měnovým trhům a uvedl Michalu Moravcovou, hlavní analytičku společnosti Bossa, Jana Rohrbachera, investičního stratéga společnosti Aura Invest a Štěpána Pírka, předsedu představenstva společnosti Colosseum.

Alternativní investice a fondy jako poslední velké téma přivítaly výkonnou ředitelku AKAT ČR Janu Michalíkovou, člena představenstva Českého půdního fondu, Martina Burdu a Jana Macka, analytika poradenské společnosti Swiss Life Select.

Celé fórum uzavřel shrnutím všech částí prorektor VŠFS Petr Budinský za asistence Františka Bostla a pozvánkou na raut spojený s networkingem, kde účastníci fóra hovořili o diskutovaných tématech přímo s panelisty.

„Současné investiční prostředí pod vlivem bezprecedentní manipulace úrokových sazeb směrem k nulové úrovni je velkou výzvou pro investování do tradičních investičních nástrojů. Sdílení a předávání informací odborné veřejnosti a všem investorům je v takových podmínkách stále potřebnější. Jsem velmi rád, že jsme k tomuto náročnému úkolu mohli přispět jako hlavní partner Finančního a investičního fóra.“ říká Štěpán Pírko, předseda představenstva společnosti Colosseum.

Společnost Colosseum patří mezi nejvýznamnější české nebankovní obchodníky s cennými papíry. Již od svého vzniku v roce 1997 je na českém trhu lídrem v oblasti investování do komodit a finančních derivátů. Colosseum nabízí širokou paletu služeb od zprostředkování burzovních obchodů do akcií, komodit, měn a derivátů po celém světě, přes poradenství až po správu aktiv profesionálními portfolio manažery. Právě správa aktiv je stále rostoucí částí byznysu společnosti, kde zúročuje dlouholeté investice do vývoje vlastních investičních strategií. Společnost klade důraz na poskytování kvalitních služeb s přidanou hodnotou a vysoce individuální přístup ke klientům. Je členem Asociace pro kapitálový trh.

2 komentáře: “Ikony české ekonomické scény na VŠFS vzbudily mimořádný ohlas u odborné veřejnosti”

1. jessika napsal:

Rychlá nabídka úvěru do 48 hodin Podvodosti nic víc !!! Jsme ochotni všem lidem víry, kteří mohou ctít závazek. Dokonce i úvěr, ve výši 1 miliardy EUR ve výši 2%. Proto, pokud máte zájem, prosím, kontaktujte mě e-mailem: morganedavila@y­ahoo.com

2. Loriane napsal:

Mám kapitál, který bude použit na poskytnutí krátkodobých a dlouhodobých úvěrů, zejména od 2.000.000 Kč na 20 milionů Kč na každého, kdo vážně chcete tento úvěr. 2% úrok ročně, v závislosti na výši úvěru, protože jsou, zejména, nechci porušit zákon lichva. Můžete platit během 1–30 let, v závislosti na výši úvěru maximua. Je to vaše měsíční platby. Jen jsem se zeptat certifikované dluhopis, a požaduje také písemné dokumenty ručně. Takže pokud budete potřebovat úvěr, neváhejte a kontaktujte mě pro více informací o mých podmínek. Prosím, kontaktujte mě přímo: morganedavila@y­ahoo.com
      PS: žádné vážné osoba chorus