Pátek 17. září. Svátek má Naděžda.

HR Trasku přebírá Jana Schiffnerová

Investice 13.02.2019 | 17:59 0 Komentářů

Novou HR ředitelkou společnosti Trask se stala Jana Schiffnerová. Přichází ze společnosti Ness Digital Engineering, kde řídila více než 10 let veškeré HR aktivity – jak tuzemské, tak i v regionu CEE. Do Trasku nyní přináší své zkušenosti a bohaté znalosti z mnohaletého působení v oboru technologií.

Cílem Jany bude mimo jiné kultivovat prostředí ve firmě tak, aby vyhovovalo lidem s nadšením pro technologie a inovace. Kapacitně pak Trasku pomůže s expanzí na další evropské trhy. “Trask jsou pro mě především nadšení experti s hlubokou znalostí zákazníků i technologií. Chci podpořit nejen ambiciózní vize, které mají, ale i jejich pozitivní energii a chuť inovovat,” říká Jana Schiffnerová.

CEO Trasku Filip Tománek dodává: “V Janě jsme našli strategickou partnerku pro definování firemní HR koncepce a vize pro rozvoj a expanzi společnosti. Zároveň věřím, že vše dokáže uvést v praxi díky svým zkušenostem.” Předtím se například z postu HR manažerky podílela na růstu, prodeji a následné integraci firmy Logos se společností Ness. Spoluzakládala také iCollege, vzdělávací akademii pro IT startupy a podnikatele. “Ráda budu co-pilotem, který v budoucnu pomůže rozvíjet unikátnost Trasku a nastaví stabilní HR prostředí pro plánovaný růst,” dodává Jana ke svému nástupu do firmy.

Tisková zpráva Trask