Neděle 25. července. Svátek má Jakub.

HAVEL & PARTNERS získala prestižní ocenění CEE Deal of the Year Award za poradenství společnosti Dr. Max při akvizici v Rumunsku

Investice 15.06.2018 | 11:24 0 Komentářů

Největší česko-slovenská advokátní kancelář HAVEL & PARTNERS zvítězila v  soutěži magazínu CEE Legal Matters mapující nejvýznamnější transakce v regionu střední a východní Evropy. Cenu CEE Deal of the Year Award získala za poradenství při nákupu rumunské společnosti A&D Pharma Group, kterou realizovala společnost Dr. Max z portfolia investiční skupiny Penta Investments.

Na transakci se podílel M&A tým HAVEL & PARTNERS pod vedením partnera kanceláře Václava Audese. „Klient využil našich znalostí právního a podnikatelského prostředí CEE regionu i naše know-how u vybraných regulatorních otázek. Kromě přeshraničních transakcí se zaměřujeme například na poradenství spojené se vstupem na zahraniční trhy, s formováním mezinárodních holdingových struktur, ochranou investic či daňovou optimalizací v průběhu expanze do zahraničí,“ popsal po léta budované know-how týmu Václav Audes.

Společnost Dr. Max provozuje lékárenské sítě v pěti evropských zemích – kromě Rumunska ještě v České republice, na Slovensku, v Polsku a Srbsku.

Tisková zpráva: Advokátní kancelář HAVEL & PARTNERS