Pondělí 06. dubna. Svátek má Vendula.

HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ OD DIRECTU SE PŘIZPŮSOBÍ POŽADAVKŮM MOTORISTŮ. MAXIMÁLNĚ!

Pojištění 06.10.2015 | 14:36 0 Komentářů

Pojištění kryje všechna, nebo pouze vybraná rizika. Svými parametry přináší také plnohodnotné řešení pro majitele starších vozidel. (Tisková zpráva: Ddirect pojišťovna)

DIRECT pojišťovna zařazuje do své nabídky novou generaci havarijního pojištění. Typické pro něj je, že si motorista může sjednat takové pojištění, které přesně odpovídá tomu, v jakém prostředí se s autem pohybuje a jakým rizikům tím může být se svým vozidlem často vystaven. Jednoduché a srozumitelné jsou i procesy sjednání i samotné dokumenty.

Havarijní pojištění DIRECTU chrání pojištěné vozidlo před všemi známými riziky, tedy před nehodou, odcizením a vandalizmem, před přírodními nebezpečími i poškození zvěří. „Stejně jako u povinného ručení, i u havarijního pojištění jsme se vydali cestou naprosté svobody, se kterou si klient může pojištění sestavit. Týká se to jak rozsahu rizik, tak pojistných částek i doplňkových služeb. Zkrátka nemáme šuplíky, do kterých bychom klienty chtěli nacpat,“ říká Pavel Řehák, předseda představenstva DIRECT pojišťovny.

HLAVNĚ SROZUMITELNĚ
V rámci celého pojištění se pozornost soustředila na srozumitelnost a přátelskost textů (pojistných podmínek, smluv), ale i na jednoduchost sjednání. DIRECT zájemcům o havarijní pojištění pomáhá s výběrem nabídkou třech doporučení, která mají jasné a srozumitelné názvy a které si může motorista upravit podle vlastního uvážení: Uřídím to – vztahuje se na ty, kteří se neobávají dopravní nehody (toto riziko si mohou připojistit), ale chtějí mít jistotu v případě, že jim vozidlo poničí ostatní okolnosti, nad kterými nemají kontrolu (zloději, přírodní nebezpečí, zvířata).
Řeším možnost nehody – pro ty motoristy, kteří se bojí následků nehody. V ceně navíc získají základní ochranu před zloději, vandaly a poškození zvěří a také pojištění skel.
Počítám se vším – jasně definované doporučení, které obsahuje kompletní ochranu vozidla včetně pojištění skel, úrazového pojištění posádky a pojištěných zavazadel.

ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZIDLA
DIRECT napravuje reputaci havarijního pojištění jako produktu, který se hodí jen pro nová a zánovní vozidla. „Nabízíme totiž čtyři pojistné částky – 20, 50, 70 a 100 tisíc Kč, z nichž si může motorista vybrat tu, kterou považuje za nejvhodnější pro své auto. Významně tak ušetří na platbě za pojištění, a přesto je jeho vozidlo rozumně pojištěné,“ vysvětluje Patrik Nový, produktový ředitel DIRECT pojišťovny.

DALŠÍ SLUŽBY
K havarijnímu pojištění si motorista může přidat také domácí a zahraniční asistenční služby  (v základu má zajištěnou pomoc v případě nehody) a další pojištění (zavazadel, skel, úrazu nebo tzv. GAP pojištění). Rozhodnout se může také pro územní platnost pouze v České republice nebo v Evropě. Havarijní pojištění lze navíc sjednat na jedné smlouvě s povinným ručením a z něj současně DIRECT převádí na havarijní pojištění také bonus.

Tweet 20