Pátek 02. října. Svátek má Olívie a Oliver.

Generálním ředitelem BNP Paribas Cardif Pojišťovny se stal Tomáš Kadlec

Jeden z nejzajímavějších poskytovatelů pojistných produktů na českém trhu, BNP Paribas Cardif Pojišťovna, má nového generálního ředitele. Strategickým řízením společnosti byl pověřen Tomáš Kadlec, který tak zúročí své zkušenosti z oblasti poradenství a pojišťovnictví. Ve funkci nahradí Zdeňka Jaroše, který bude i nadále působit ve skupině BNP Paribas Cardif.

Nejznámějším produktem BNP Paribas Cardif Pojišťovny je Pojištění schopnosti splácet, které pomáhá klientům hradit jejich závazky vůči finančním institucím při neočekávaných životních událostech. „Význam našich produktů v posledních letech stoupá v kontextu zhoršující se ekonomické situace. S mírou rizika se rovněž rozšiřuje naše nabídka pojištění,“ konstatuje generální ředitel BNP Paribas Cardif Pojišťovny Tomáš Kadlec.

Ve své funkci bude zodpovědný za strategické řízení společnosti a nahradí tak Zdeňka Jaroše, který se ve struktuře BNP Paribas Cardif posouvá na pozici Regionálního ředitele pro Českou republiku, Slovensko, Rakousko, Maďarsko, Bulharsko, Rumunsko a Chorvatsko.

Tomáš Kadlec, absolvent Matematicko-fyzikální fakulty UK a doktorského studia na CERGE-EI, pracoval přes 7 let v poradenské firmě McKinsey & Company, kde se v roli projektového manažera specializoval na strategii, obchod a marketing ve finančních institucích a FMCG. Před svým nástupem do BNP Paribas Cardif řídil projektovou kancelář programu Turnaround ve společnosti Mecom. Působil také v Direct Pojišťovně, kde byl v pozici Business Development Directora zodpovědný za analýzu potenciálních akvizic a otevírání nových obchodních kanálů.

Tomáš Kadlec je ženatý, hovoří plynně anglicky a dorozumí se také rusky. Je aktivní sportovec, k jeho zájmům patří především lyžování, kiteboarding, horská kola, squash, ale také cestování a fotografování.

Jeden komentář: “Generálním ředitelem BNP Paribas Cardif Pojišťovny se stal Tomáš Kadlec”

1. Liliana napsal:

hnusna firma, ktera ne plni sliby a klame lide