Pondělí 28. září. Svátek má Václav.

GE Money Bank fandí Českému olympijskému týmu

Pro všechny fanoušky českých reprezentantů na letních olympijských hrách v Londýně připravila GE Money Bank limitovanou edici platebních karet v originálním designu s českou vlajkou. Fandit českým olympionikům je tak nyní možné při každém placení. A nejen to: každý, kdo registruje své platby provedené některou z karet GE Money Bank, může vyhrát jeden ze 4 VIP zájezdů do Londýna.

Český olympijský tým podporujeme šestým rokem a pro olympiádu v Londýně jsme chtěli přijít se skutečně výjimečnou nabídkou. Fanouškovská platební karta s motivem české vlajky taková opravdu je. Fandit je nyní možné při každém nákupu s debetní nebo kreditní kartou GE Money Bank,“ říká Milada Franek, manažerka sponzoringu GE Money Bank.

Od 14. května až do vyčerpání zásob jsou ve fanouškovském designu vydávány debetní karty  Standard a kreditní karty MoneyCard Plus. Tyto karty jsou vydávány se standardní platností dva roky.

Fanouškovské kreditní karty

Fanouškovské kreditní karty MoneyCard Plus nabízejí výběr ze tří výhod:

• odměnu za každý nákup 5 % a víc po dobu 4 měsíců (do výše 250 Kč za zúčtovací období a 1000 Kč za 4 měsíce od podpisu smlouvy),
  • 6 měsíců bez poplatku (v kombinaci s účty Genius Gratis, Start či jiným typem staršího účtu) nebo
  • 12 měsíců bez poplatku (v případě, že klient má účet Genius Active nebo Genius Optimal).

Vedle těchto akčních výhod mohou klienti samozřejmě využívat standardní odměny v rámci sítě partnerů věrnostního programu bene+, a to až 10 % z utracené částky zpět.

Fanouškovské debetní karty

Fanouškovské debetní karty Standard jsou vydávány k běžným účtům Genius Gratis, Genius Activ, Genius Optimal a Genius Gold (u posledních dvou pouze v případě další karty k účtu – design zlatých a stříbrných karet se po dobu olympijských her nemění).

S GE Money Bank na olympiádu do Londýna

Pro všechny, kteří od 14. května do 11. července zaplatí platební kartou GE Money Bank, je připravena soutěž o 4 VIP olympijské zážitky. Ty zahrnují zpáteční letenku Praha – Londýn, ubytování s plnou penzí v luxusním hotelu, vstupenky na sportovní utkání a závody a také VIP vstup do Českého domu. Vítěz čtvrtého kola získá navíc exkluzivní vstupenky na závěrečný ceremoniál letních olympijských her v Londýně.

Stačí každou provedenou platbu registrovat pomocí webového formuláře na www.fandetesnami.cz/soutez nebo pomocí registrační SMS zprávy. Jednou za dva týdny se na pár vteřin otevře šťastná chvilka. Soutěžící, který pošle svou registraci v tuto šťastnou chvilku nebo co nejdříve po ní, vyhrává. Čím více transakcí kartou tedy klient provede a zaregistruje, tím vyšší je jeho šance na výhru.