Středa 21. dubna. Svátek má Alexandra.

Garantovaný úrok a účty zdarma pro právníky od Expobank CZ

Banky 23.02.2015 | 12:23 0 Komentářů

Expobank CZ připravila na základě komplexní analýzy speciální nabídku pro advokáty, notáře, soudce a další právnické profese. Stávajícím i novým klientům banka nyní nově nabízí garantovanou úrokovou sazbu 1,1 % p.a. na účtech úschov po celý rok 2015 a bez dalších podmínek a navíc firemní či osobní účet zdarma. (Tisková zpráva: Expobank CZ)

Expobank CZ se v souladu se svou strategií v oblasti osobního bankovnictví intenzivně věnuje službám pro specifickou cílovou skupinu – právnické profese, tedy advokáty, notáře a soudce. Banka dlouhodobě spolupracuje s  Českou advokátní komorou a novou produktovou nabídku připravila přímo podle potřeb svých klientů.

„Strávili jsme řadu dnů a týdnů diskusemi s našimi současnými klienty, kterých jsme se ptali na jejich bankovní potřeby. Jejich prioritou je důvěryhodný partner, kvalitní služby a rychlá a pohodlná komunikace. Vyšli jsme jim úpravou našich produktů a služeb vstříc, osobní bankéř může přijet přímo za klientem a zjednodušili jsme naši komunikaci. A právní terminologii jsme propojili i s naší kampaní a využili ji i v našem claimu: Máte právo na lepší banku,“ přibližuje postup analýzy služeb pro právnické profese Renārs Karašs, člen představenstva Expobank CZ.

Expobank pod heslem „Právo na lepší banku“ nabízí:

• garanci 1,1 % p.a. na účtech úschov (zvláštní účet pro správu finančních prostředků třetích osob) v CZK po celý rok 2015 bez jakýchkoliv dalších podmínek,
  • bankovní poradce přijede na konzultaci za klientem,
  • digitální podpis jako jednu z forem zjednodušení vzájemné komunikace,
  • vedení osobního nebo firemního účtu zdarma k  účtu úschov.

Více informací naleznete na www.expobank.cz/pravo, bezplatné infolince 800 700 800 nebo vyplňte kontaktní formulář na www.expobank.cz/kontakt.