CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

27. 05. 2015

Subjekty:

FLEXI životní pojištění získalo již sedmou Zlatou korunu v řadě

„Být první není samozřejmé. O vítězích rozhoduje početná skupina odborníků, kteří každý rok vybírají z velmi kvalitních produktů. Vážně jsme nečekali, že se nám povede vyhrát posedmé za sebou. O to větší radost mám, že mohu opět poděkovat našim zaměstnancům i obchodním partnerům za skvěle odvedenou práci,“ řekl Petr Zapletal, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny. „S FLEXI máme od začátku velké plány, chceme, aby bylo pojistkou na celý život. Skutečnost, že tento pojistný produkt žije již 15 let, dokazuje, že to jde. Jen musíme i nadále zůstat férovíke klientůma otevření novým nápadům.“

FLEXI životní pojištění se v soutěži Zlatá koruna na nejvyšší stupeň vítězů postavilo již posedmé za sebou. V kategorii životního pojištění roku bylo oceněno jako nejlepší finanční produkt na trhu. FLEXI životní pojištění – JUNIOR získalo ve stejné kategorii třetí místo. K získaným oceněním pravděpodobně přispěly také inovace produktu, které se drží strategie společnosti – chránit klienta především ve vážných životních situacích.

FLEXI životní pojištění je na trhu již 15 let a stále má v portfoliu klienty, kteří s ním byli od počátku. Lidé si svoji smlouvu mohli aktualizovat, některé novinky jim Pojišťovna České spořitelny do pojistky přidává automaticky. Například rozšíření počtu diagnóz u velmi vážných onemocnění nebo výplatu peněz z rizika smrti u terminálního stadia onemocnění.

Soutěž Zlatá koruna, která hodnotí finanční produkty na českém trhu, letos proběhla již potřinácté. Finanční akademie, složená z více jak tří set ekonomických odborníků a publicistů, zaručuje nezávislé hodnocení, které je pro veřejnost zárukou kvality oceněných produktů.