CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.030 +0,03%

11. 10. 2016

Subjekty:

Firemní FÉR úvěr pro podnikatele a malé firmy začíná již od 4,44 % ročně. Sberbank dává jasný signál, že na penězích záleží. Klienti platí pouze sazbu, ostatní poplatky banka zcela zrušila.

Firemní FÉR úvěr se sazbou od 4,44 % ročně představuje zajímavou možnost, jak začít realizovat podnikatelské plány ještě před koncem tohoto roku. Kromě sazby klienti neplatí nic navíc. Všem poplatkům říká Sberbank jasné „NE“.   Sberbank nevyžaduje doložení účelu úvěru. Nezajištěná výše Firemního FÉR úvěru může činit až 2,5 milionu korun. Splátky si mohou klienti rozložit na 1 –7 let.  Podnikatelům a malým firmám, které již splácí své úvěry, Sberbank nabízí refinancování, díky kterému mohou výrazně ušetřit a snížit si náklady v podnikání.

„Parametry Firemního FÉR úvěru jsme nastavili přesně podle požadavků klientů z řad živnostníků a malých firem. Pro klienty je klíčová úroková sazba a celková transparentnost úvěrových podmínek a poplatků tak, aby si dokázali sami přesně spočítat, jaká bude celková výše zaplacené částky. Neúčelový nezajištěný Firemní FÉR úvěr proto nabízíme se sazbou od 4,44 % ročně, klienti platí pouze úrok, bez poplatků a dalších dodatečných podmínek,“ uvádí Jiří Kubát, segmentový manažer Sberbank CZ.

Klienti také od své banky očekávají dobrý servis, účet zdarma a individuální přístup při poskytování úvěrů. „Těmto požadavkům naše nabídka plně odpovídá. Víme, že je důležité, aby banka ukázala flexibilitu a přizpůsobila se konkrétním potřebám klienta, které se mohou lišit obor od oboru.  Sberbank proto posuzuje úvěry individuálně a nabízí financování na míru podle výše částky a sazby, kterou klient požaduje.

Oproti roku 2015 jsme letos navýšili produkci úvěrů více než o třetinu. Počet sjednaných kontokorentů je vyšší téměř o 50 %.  Září bylo rekordní, jak z pohledu úvěrů, tak kontokorentů.   Na těchto číslech vidíme, že našim podnikatelům na penězích záleží, což je i motto naší nové kampaně,“ doplňuje Jiří Kubát.

Pro podnikatele je také důležitá rychlost a dostupnost. Nová webová stránka https://www.sberbankcz.cz/firemni-fer-uver poskytuje na první pohled stěžejní informace o úvěru. Sberbank kalkulátor navíc každému zájemci obratem spočítá, jakou výši úvěru nebo kontokorentu by mohl ve Sberbank získat. Stačí zadat obor podnikání a základní informace o hospodaření firmy. Čas strávený vyřizováním úvěru se snaží banka snížit na minimum i tím, že pro prvotní informace není nutné nikam chodit.

„Právě u výběru úvěru by měl každý podnikatel věnovat čas výběru správné banky a nespoléhat se pouze na svou stávající banku. Na penězích našich klientů nám záleží, proto jim nabízíme úvěr, který je férový a transparentní,“ shrnuje Jiří Kubát.