CZK/€ 24.710 -0,12%

23. 04. 2012

Subjekty:

Fio účet bez poplatků získáte nyní i v Jindřichově Hradci

Nová pobočka v Jindřichově Hradci je umístěna v Růžové ulici 41, klientům nabízí bankovní i investiční služby od pondělí do pátku v čase 8:30 – 12:00 a 13:00–17:00 hod. Ve výloze pobočky bude brzy k dispozici bankomat. Fio banka otevíráním nových poboček a instalováním nových bankomatů reaguje na rostoucí poptávku po jejích službách. Její oblibu dokládají i ocenění získaná v prvních měsících tohoto roku – po vítězství v soutěži Zlatý Měšec2012 aVstřícná banka za 1.Q 2012 získala prvenství v anketě Broker roku v kategorii České akcie.

„Pobočka v Jindřichově Hradci vhodně doplňuje mapu míst, kde Fio banka poskytuje své služby. V Jihočeském kraji chceme dále rozšiřovat i bankomatovou síť a poskytnout tak klientům možnost vybírat kdykoliv bezúplatně hotovost,“ říká k tomu ředitel pobočkové sítě Marek Polka.