Pondělí 28. září. Svátek má Václav.

Fio Smartbanking umožňuje nově správu platebních karet

Banky Fio banka 10.08.2012 | 11:47 0 Komentářů

Fio banka zpřístupnila na Google Play novou verzi aplikace pro telefony s operačním systémem Android. Upgrade aplikace nabízí klientům s vlastními kartami Fio banky možnost zobrazovat realizované karetní transakce nebo spravovat parametry karet.

Fio banka začala 6.6.2012 vydávat vlastní platební karty, které je možno plně ovládat přes aplikaci Internetbanking. K nim navíc ode dneška poskytuje podporu i prostřednictvím nové verze aplikace Smartbanking, kde si klienti mohou zobrazovat detaily karet a nezaúčtované transakce, měnit limity nebo kartu dočasně blokovat a opět odblokovávat. Všechny aktivní funkce je třeba pro zachování bezpečnosti potvrzovat PINem používaným v rámci aplikace například i pro zasílání plateb.

„Po vylepšení nabídky Fio banky o vlastní platební karty jsme chtěli klientům nabídnout možnost jejich pohodlného ovládání i přes mobilní telefon. Souběžně se spuštěním upgradu aplikace pro Android připravujeme samozřejmě rovněž novou verzi pro telefony iPhone,“ říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.