CZK/€ 25.320 +0,18%

11. 12. 2013

Subjekty:

Fio banka získala letos již 100 tisíc nových klientů

Celkový počet klientů Fio banky aktuálně činí již téměř 330 tisíc, banka má 72 poboček a 138 vlastních bankomatů po celé České republice. Kromě oslav 20 let Finanční skupiny Fio připravila v tomto roce množství novinek – z posledních lze jmenovat například možnost zvolit si vlastní číslo nového účtu, doručení on-line smluv kurýrem, zjednodušené smlouvy o účtu na jeden list A4, Smartbanking pro Windows Phone nebo dobíjení předplacených karet T-Mobile v internetovém bankovnictví. Do konce roku mohou klienti využít také výhodné akční nabídky hypoték.

”Jsme rádi, že se nám i při tvrdé konkurenci daří každým rokem zvyšovat tempo růstu počtu klientů – již nyní je zřejmé, že loňský rok překonáme zhruba o dvacet procent. Lidé oceňují nejen naši transparentní politiku nulových poplatků, ale i neustálý rozvoj produktů a služeb, v němž chceme pokračovat i v dalším roce,“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.