CZK/€ 25.320 +0,18%

31. 05. 2019

Subjekty:

Fio banka získala 4 ocenění v soutěži Zlatá koruna 2019

Dvě zlaté a dvě bronzové koruny získala česká Fio banka v tradiční soutěži finančních produktů Zlatá koruna 2019. Nejvyšší příčky ve svých kategoriích obsadil podnikatelský účet a investiční aplikace e-Broker, bronz si odnáší podnikatelský úvěr a osobní účet bez poplatků.

I v letošním ročníku Fio banka potvrdila, že její produkty patří mezi nejlepší v Česku. Její podnikatelský účet vyhrává tuto anketu bez přerušení od roku 2011. Odborná porota ocenila účet pro živnostníky bez poplatků jako nejlepší již podeváté v řadě. Investiční aplikace e-Broker pak drží neporazitelnost v kategorii Obchodování s cennými papíry od roku 2015. Stejnými stálicemi na stupních vítězů jsou i Fio osobní účet bez poplatků nebo Podnikatelský úvěr, které letos obsadily bronzové příčky.

„Z umístění našich produktů v prestižní soutěži Zlatá koruna máme velikou radost, jelikož si uvědomujeme, že je stále těžší a těžší držet se na vrcholu. To, že se naše produkty umisťují na medailových pozicích, nebo dokonce na stupínku nejvyšším již několik let v řadě, považujeme za ohromný úspěch a vážíme si toho. Ukazuje se, že naše strategie bankovních služeb bez poplatků stále funguje. Cesta konzistence a dlouhodobosti je právě taková, jak jsme si ji před lety vytyčili A jsme rádi, že se s námi na tuto cestu vydalo již přes 900 tisíc klientů, kterým děkujeme za důvěru,“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.