CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

16. 12. 2019

Subjekty:

Fio banka zavádí neomezené výběry ze svých bankomatů a snižuje další poplatky

Česká Fio banka od 15. 12. neomezuje počet výběrů ze svých bankomatů. Navíc také snižuje poplatky za prioritní Europlatby a některé prémiové platební karty.

Fio banka umožní svým klientům vybírat neomezeně ze svých bankomatů, kterých má po celé republice více než 200 a stále přidává další. Všechny bankomaty jsou navíc vybaveny bezkontaktní čtečkou, takže z nich lze vybírat bez vložení karty, ale také pomocí Apple Pay nebo Google Pay.

Předvánoční změny se týkají i některých poplatků. Fio banka se rozhodla snížit měsíční paušál u některých prémiových platebních karet. Konkrétně u platebních karet MasterCard Gold Contactless a VISA Gold payWave z 275 Kč měsíčně na 150 Kč měsíčně. Poslední změna se týká prioritních Europlateb v EUR, kde došlo ke snížení poplatku z 250 Kč na 29 Kč.