Středa 28. října. Je Státní Svátek

Fio banka uvádí na trh Smartbanking pro Windows Phone

Banky Fio banka 31.10.2013 | 12:32 0 Komentářů

Fio banka zdarma zpřístupnila Fio Smartbanking pro telefony s operačním systémem Windows Phone. Aplikace nabízí stejný rozsah funkcí jako verze pro Android a iOS, mimo jiné například správu limitů platebních karet nebo zadání platby pomocí QR kódu.

Na Windows Phone Store je nyní k dispozici nová verze aplikace Fio Smartbanking, která nabízí mobilní správu peněz majitelům telefonů s operačním systémem Windows Phone 8. Aplikace obsahuje veřejně přístupné informace o Fio bance (kontakty, pobočky a bankomaty, kalkulačky nebo kurzovní lístek) a především zabezpečené informace o účtu klienta i funkce pro jeho ovládání. S aplikací je tedy možné nejen hledat nejbližší pobočku či bankomat, ale také nahlížet na účty, jejich zůstatky, výpisy a historii, posílat platby včetně QR plateb, spravovat platební karty, komunikovat s bankou nebo měnit nastavení aplikace pro pohodlnější ovládání. Přístup do zabezpečené části Smartbankingu lze jednoduše nastavit v internetovém bankovnictví.

„Windows Phone je rozvíjející se platforma, jejíž uživatelé stále častěji poptávají služby Fio banky. Proto jsme se rozhodli reagovat na její nástup a zprovoznit pro ni bankovní aplikaci. Věříme, že tím její fanoušky potěšíme a k bezplatnému vedení účtů přidáme další kvalitní produkt jako argument pro aktivní využívání našich služeb,“ říká k tomu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.