Pondělí 12. dubna. Svátek má Julius.

Fio banka umožňuje žádat online o úvěr na obchodování s cennými papíry

Banky Fio banka 15.07.2015 | 10:38 0 Komentářů

Česká Fio bankazavádí novou investiční smlouvu, která klientům následně umožní žádat o úvěr na obchodování s cennými papíry jednoduše online v aplikaci e-Broker.Banka zároveň nově nabízí úvěr na obchodování bez poplatků za přistavení.

Největší online broker v České republice přichází s novinkou pro investiční klienty – od 14.7.2015 jim nabízí novou investiční smlouvu, která přinese řadu vylepší. Tím hlavním je možnost žádat o úvěr na obchodování s cennými papíry bez nutnosti návštěvy pobočky přímo v investiční aplikaci e-Broker. Spolu s tím vstupuje v platnost také možnost založit si online další obchodní účty,ať už standardní nebo pro obchodování s futures či s marginem, ke svému stávajícímu účtu.Inovovanou investiční smlouvu mohou noví klienti podepsat na kterékoliv ze 75 poboček Fio banky, založí si tak zdarma svůj obchodní účet a další úkony jako je samotné investování, žádost o margin či zakládání dalších obchodních účtů mohouprovádět přes internet.

Fio banka v souvislosti s novou smlouvouvylepšuje také svou poplatkovou politiku a nabízí klientům úvěr na obchodování bez poplatků za přistavení a sjednocujeúrokové sazby, které u tarifu Investor pro margin v korunách, dolarech i eurech nově činí 8,5 % p.a.

„Vnímáme zájem investičních klientů řešit co nejvíce věcí online bez nutnosti návštěvy pobočky. Proto zavádíme novou investiční smlouvu, která jim v tomtosměru vycházívstříc. Přechod na novou smlouvu plánujeme již brzy nabídnout i našim stávajícím klientům,“ komentuje investiční novinky Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.