CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

21. 06. 2012

Subjekty:

Fio banka spustila nový systém devizových směn v aplikaci e-Broker

Nové kurzy jsou výrazně výhodnější nežli doposud nabízené ceny za nákup nebo prodej deviz. Výhodou nového systému je rychlost převodu, ale hlavně odstranění rizika odcizení nebo získání falešných bankovek, které by klienti podstupovali výměnou deviz na pobočce jiné banky, směnárny nebo u nelicencovaného obchodníka s devizami.

Konverze malých objemů a konverze mimo časové rozmezí 9:00 – 16:30 a pracovní dny budou prozatím nadále prováděny dle současných parametrů, tj. na základě vyhlašovaného kurzovního lístku.

„V další fázi plánujeme navázat na aktuální vývoj na devizovém trhu i konverze menších objemů a konverze realizované mimo uvedený čas, stejně jako implementovat nový systém devizové směny do aplikace Internetbanking. Věříme, že klienti tento krok ocení,” komentuje spuštění nové služby a plány do budoucna Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.