CZK/€ 25.275 +0,04%

CZK/CHF 26.071 -0,05%

03. 12. 2012

Subjekty:

Fio banka otevírá již 70. pobočku v ČR, nově jsou její služby dostupné v Sokolově

Sokolovská pobočka Fio banky se nachází na adrese  5. května 163 a je klientům k dispozici od pondělí do pátku v čase 8:30 – 12:00 a 13:00 – 17:00. Nabízí osobní i podnikatelské účty bez poplatků, možnost realizace bezhotovostních i hotovostních operací, úvěry včetně hypoték nebo investiční služby. Do poloviny prosince bude na pobočce instalován bankomat s možností výběru hotovosti 10× v měsíci zdarma.

Plánem letošního roku bylo zvýšení dostupnosti služeb Fio banky prostřednictvím rozšíření počtu poboček na sedmdesát. Splnění tohoto cíle nám pomáhá zvyšovat tempo přírůstků klientské základny – letos jsme získali již přes 80 tisíc nových klientů,“ komentuje rozvoj pobočkové sítě i obchodní výsledky Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing.