Úterý 27. července. Svátek má Věroslav.

Fio banka letos otevřela už třetí pobočku, nejnověji v Praze Nuslích

Banky Fio banka 09.04.2018 | 12:06 0 Komentářů

Česká Fio banka pokračuje v rozšiřování svých poboček, v letošním roce otevřela už tři nové. Ta poslední s pořadovým číslem osmdesát dva se nachází v pražských Nuslích.

Zájem o služby české Fio banky stále roste, i proto pokračuje v rozvoji své pobočkové sítě. Letošní třetí novou pobočku otevřela na začátku dubna v Praze Nuslích v ulici Nuselská 401/4 u náměstí Bratří Synků. Kromě kompletní nabídky bankovních a investičních služeb je klientům k dispozici také hypoteční přepážka, na které vyřeší financování bydlení. Nuselská pobočka má rozšířenou otevírací dobu pokladny, vkládat a vybírat peníze je možné od 8:30 do 17:30 pouze s půlhodinovou polední přestávkou. Pro výběry lze také použít nonstop přístupný bankomat ve výloze.

„Loni jsme slíbili, že chceme přidat několik nových poboček, a své slovo plníme. Po Žižkově a Litoměřicích přišly na řadu Nusle. Aktuálně máme 82 poboček a 1 hypoteční centrum, ale tím letos nekončíme. Připravujeme druhé hypoteční centrum v Brně, pobočku v Ostravě a věříme, že časem potěšíme zájemce o naše služby i v dalších městech,“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.