CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

19. 09. 2016

Subjekty:

FinTel: trendové ekonomické zprávy po telefonu zdarma

Finanční poradci stráví týdně i několik hodin na cestách za svými klienty. Díky nové službě FinTel mohou nyní na cestách alespoň zvyšovat své znalosti a udržovat se „v obraze“.

Stačí zavolat na telefonní číslo 273 188 881 a poslechnout si během pár minut Finanční kurýr, do hlasové podoby načtený týdenní ekonomický komentář od analytického týmu Fincentra.

Během 17 let na trhu si Fincentrum vybudovalo pověst společnosti, která usiluje o zkvalitňování finančního poradenství v Česku. Od roku 2002 hodnotí finanční produkty na českém trhu v rámci ocenění Fincentrum Banka roku, od roku 2003 zveřejňuje jedinečný Fincentrum Hypoindex. V roce 2004 vzniklo analytické oddělení Fincentra, které sleduje finanční produkty a pomáhá poradcům lépe se v nich orientovat – a dělat tak i lepší doporučení klientům.

„Jedním z nejoblíbenějších výstupů analytického oddělení pro naše poradce je týdenní zpravodaj Finanční kurýr. Pomáhá jim být v obraze a neustále zvyšovat své znalosti v oblasti financí a ekonomiky. Věříme, že díky službě FinTel pomůže dělat lepší finanční poradenství poradcům bez ohledu na to, pro kterou společnosti pracují,“ popisuje Petr Stuchlík, zakladatel a předseda představenstva společnosti Fincentrum.