CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.084 +0,21%

11. 12. 2019

Subjekty:

finGOOD hledá investory pro Jarošovský pivovar a spustil nový web

Praha, 11. prosince 2019 – Crowdfundingová platforma finGOOD pokračuje ve změnách. Po jmenování nového CEO Víta Endlera, technologického ředitele Michała Weisera a marketingového ředitele Víta Hutaře proběhly inovace na webových stránkách, které byly modernizovány, aby potenciálním investorům poskytly důležité informace a umožnily jim správně investovat. Další novinkou je rovněž spuštění nové zajímavé investiční příležitosti, kterou je Jarošovský pivovar. Ta je investorům k dispozici od 10. prosince 2019.

„Myslím, že finGOOD si nový web opravdu zasloužil. Cílem bylo vytvořit prostředí, které bude působit moderně a zároveň poskytne aktuálním i potenciálním investorům informace, které potřebují. Web, který vidí uživatel, je však pouze špička ledovce, pod kterou se skrývá celá infrastruktura, na jejímž vylepšení neustále intenzivně pracujeme. Priorita je nyní zjednodušení registračního procesu a zásadní vylepšení práce s vlastním investičním portfoliem. Cílem je pak vytvoření efektivní, užitečné a přehledné platformy pro investory a jejich pasivní příjem,“ říká Vít Endler, CEO platformy finGOOD. „Zajímavá investiční příležitost je k dispozici od dneška, jedná se o projekt Jarošovského pivovaru,“ dodává.

Jarošovský pivovar získává prostřednictvím finGOOD investory od 10. prosince 2019. Cílovou částkou jsou 2 miliony se splatností 36 měsíců a zúročením 7 % p.a. Získané prostředky budou využity na podporu provozního cashflow, produktové a obalové inovace a část peněz poputuje také na podporu budování vlastní restaurace Jarošovského pivovaru.

Odkaz na projekt: https://fingood.cz/cs/aukce/jarosovsky-pivovar-a-s-32.html

Platforma finGOOD prochází v posledních měsících změnami, které začaly jmenováním Víta Endlera na pozici výkonného ředitele (CEO), následovalo zrušení investorských poplatků a dále se pracuje na modernizaci celého projektu. Proces změn podpořilo také jmenování nového technologického ředitele Michała Weisera a marketingového ředitele Víta Hutaře.