CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

02. 12. 2013

Subjekty:

Fincentrum je 30. nejlepší společností v Česku a 3. v kategorii Dynamický růst & Stabilita

Mimořádné hospodářské výsledky, profesionalita, spokojenost zákazníků, registrace subjektu v ČR a další kritéria hodnotí v rámci ocenění Českých 100 Nejlepších široký okruh odborníků. Základním měřítkem pro umístění společnosti je celkový počet nominací ve prospěch firmy.

Společnost Fincentrum se i v dalším roce dokázala udržet mezi 100 nejlepšími společnostmi České republiky. Oproti loňskému roku si dokonce polepšila o 8 příček a skončila na 30. místě. Za posílením značky společnosti Fincentrum stojí mimo jiné i kapitálový vstup investičních fondů ARX Equity Partners a Capital Dynamics.

„V nedávné době se nám podařilo navýšit základní kapitál společnosti Fincentrum a.s. na více než 700 milionů Kč, který nám umožní realizovat nové projekty u nás i na Slovensku. Ocenění „ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH“ si vážím proto, že staví na osobních znalostech a praktických zkušenostech odborníků, které získali v běžném pracovním prostředí. Právě důraz na kvalitní finanční poradenství je odrazem toho, že je společnost Fincentrum hodnocena jako dynamická a stabilní firma,“ říká Petr Stuchlík, generální ředitel a zakladatel společnosti Fincentrum.

V České a Slovenské republice společnost Fincentrum v prvním pololetí 2013 meziročně zvýšila obrat o 25 % na 685 mil. Kč. Počátkem roku 2013 Fincentrum kapitálově posílily investiční fondy ARX Equity Partners a Capital Dynamics. Jejich spoluinvestorem a novým předsedou dozorčí rady se stal Lubor Žalman.