Středa 21. října. Svátek má Brigita.

FÉR půjčku lze nyní získat i bez doložení příjmu

Banky Sberbank 02.12.2013 | 12:39 7 komentářů

FÉR půjčku od Sberbank CZ lze nyní v objemu od 10 do 49 tisíc Kč získat i bez doložení příjmu. Jde o výrazné zjednodušení pro klienty, kteří potřebují rychle hotovost na menší investice či běžné nákupy.

Zvláště v období před Vánoci znamená novinka značné urychlení pro toho, kdo potřebuje peníze rychle. Bez zdržující administrativy se tak dostane k půjčce s mimořádně výhodnými parametry a nemusí uvažovat o jiných, méně výhodných formách financování svých potřeb,“ uvedl Roman Knaus, vedoucí retailových produktů Sberbank CZ.

FÉR půjčka patří k vlajkovým produktům Sberbank CZ. Na 2 roky až 8 let si mohou žadatelé půjčit až půl milionu korun. K jejím největším přednostem patří bonus za řádné splácení. Ten může dosáhnout dokonce až 20 % z vypůjčené částky. Kromě toho lze FÉR půjčku kdykoliv splatit předčasně, bez jakýchkoliv sankcí. Zpracování úvěru a vedení úvěrového účtu jsou zdarma. Nově nabízená varianta bez doložení potvrzení o příjmu je dostupná pro občany České, ale i Slovenské republiky.

Kreditní karta půjčuje bezúročně i hotovost

Sberbank CZ rovněž výrazně inovovala své kreditní karty, které nyní dosahují zajímavých parametrů. Bezúročné období činí až 45 dní a vztahuje se jakožto u jedné z mála karet i na výběry z bankomatů. Schválení i vedení kreditní karty je bez poplatků, minimální splátka představuje 3 % z čerpané částky, minimálně 100 Kč. Během jednoho týdne lze čerpat až 100 % úvěrového rámce. Kreditní karty jsou vydávány jako embosované a čipové, tedy s nejvyšším možným stupněm bezpečnosti.

7 komentářů: “FÉR půjčku lze nyní získat i bez doložení příjmu”

1. briant nicholas napsal:

Potřebujete obchodní nebo osobní půjčku? my ano
    nabízejí až milión $ 500 až $ 200 na 2% úrokovou sazbou se dopředu fee.If máte-li zájem laskavě kontaktujte nás na
    briantnicholas­loanfirm@outlo­ok.com
    Zadejte informace:
    Jméno:
    Země:
    Částka potřebná:
    Trvání:
    Telefon:
    Sex:
    Už jste aplikovat před:

2. Castor napsal:

Nabízíme úvěry na nízké úrokové sazby o pouhá 2% a žádná kontrola kreditu, naše služby jsou rychlé a velmi spolehlivé jako půjčky jsou schváleny do 12 hodin po aplikaci, nabízíme od minimálního rozsahu $ 2000 do maximální výše 20 milionů $, úvěry jsou nabízeny pouze osoby starší 18 let máte-li zájem o naše služby, jste povinni nás kontaktovat na e-mailu (castorloanin­vestor@gmail.com) a dostat své úvěr dnes.

3. briant nicholas napsal:

AHOJ,
    Potřebujete obchodní nebo osobní půjčku?
    my nabízíme až do milionu $ 500 až $ 200 na 3% úrokovou sazbou,
    Jsem certifikovaný, registrované a důvěryhodně věřitele. Můžete mě teď kontaktovat,
    pokud máte zájem o půjčku, prosím, kontaktujte mě pro více informací o úvěru, procesech a jak Úvěry budou předány k vám. Potřebuji vaši urychlenou odpověď,
    Prosím jste k vyplňte tento formulář, takže můžeme mít více informací o vás
    (1) Celé jméno:
    (2) Výše úvěru Požadováno:
    (3) Telefonní číslo:
    (4) Doba trvání úvěru:
    (5) Země:
    (6) Stát / Provincie:
    (7) Měsíční příjem:
    (8) Rodinný stav:
    (9) Věk / pohlaví:
    (10) účel úvěru:
    Poznámka: Všechny odpovědi by měly být předány briantnicholas­loanfirm@outlo­ok.com
    Děkuji,
    Pan Briant Nicholas.

4. Pan John Terry napsal:

Máte zájem o získání jakýkoli typ úvěru, kontaktujte nás ještě dnes na adrese: diamondfinanci­alservice@outlo­ok.com

Úvěr Přihláška ..

Celé jméno:
    pohlaví:
    Země:
    Město:
    Zaměstnání:
    Měsíční příjem:
    Půjčka Částka potřebná:
    Půjčka Doba trvání:
    Mobilní číslo:
    Pan John Terry

5. morgan debra napsal:

Dobrý den paní Am, Morgan Debra Am legitimní a spolehlivý úvěr věřitel rozdávat úvěry
    na jasné a srozumitelné podmínky na 2% úrokovou sazbou. z
    12000 dolarů na 7.000.000 dolar USD, euro a libra pouze. I rozdávat podnikatelských úvěrů,
    Osobní půjčky, studentské půjčky, půjčky na auta a půjčky splatit účty. jestli ty
    Potřebujete půjčku, co musíte udělat, je pro vás mě kontaktovat přímo
    na adrese: morgandebra1986@gma­il.com
    Bůh Ti Žehnej.
    S pozdravem,
    Paní Morgan Debra
    E-mail: morgandebra1986@gma­il.com

Poznámka: Všechny odpovědi musí být zaslány na adresu: morgandebra1986@gma­il.com

6. Mrs Rose Berry napsal:

Dobrý den,

Jsme křesťanská organizace, která vznikla na pomoc lidem v potřebách pomáhá, jako je například finanční help.So pokud se chystáte přes finanční potíže, nebo jste v každém finančním chaosu, a je třeba finanční prostředky k zahájení vlastního podnikání, nebo potřebujete úvěr usadit váš dluh nebo splatit své účty, start pěkný podnikání, nebo jste zjišťují, že je těžké získat kapitál úvěr od místní banky, kontaktujte nás ještě dnes prostřednictvím e-mailu mrsroseberrry­wilkinsfunds.u­sa@gmail.com pro Bible říká: „“ Luke 11:10 Každý, kdo prosí, dostává; ten, kdo hledá, nalézá; a tomu, kdo tluče, dveře se otevřely „.so nenechte tyto příležitost projít se, protože Ježíš je stejný včera, dnes i navěky more.Please nich je pro vážné smýšlející a Bůh se bát lidí.

Tvé Jméno:
    SEX;
    AGE;
    země
    Výše Úvěru:
    Půjčka Doba trvání:
    Účel úvěru;
    Měsíčního příjmu;
    Platný Mobilní telefonní číslo:

Díky za pochopení do kontaktu jak očekáváme

pozdravy
    management