Pondělí 19. dubna. Svátek má Rostislav.

Fajn trefa pomalu míří do finále

Investice 29.04.2015 | 16:11 0 Komentářů

Léto se blíží a jarní část Fair Credit I. B třídy Středočeského kraje pomalu míří do svého finále a s ní i oblíbená Fajn trefa, díky které si fanoušci mohou vyzkoušet své střelecké umění a odnést si finanční odměnu. Za měsíc duben se Fajn trefy zúčastnilo ve 12 zápasech 36 fanoušků, kteří si přišli celkem na 13 500 korun! (Tisková zpráva: Fair Credit)

Fajn trefa je divácká soutěž pořádaná hlavním partnerem I.B třídy, společností Fair Credit International, SE. Zástupci společnosti navštěvují v každém kole až 5 vybraných zápasů.  Na utkáních, kde jsou přítomni, se mohou diváci díky slosovatelným vstupenkám o poločase zúčastnit kopání na speciální plachtu s různě finančně ohodnocenými otvory. Mohou si tak přijít v jednotlivých zápasech až na 6 tisíc korun.

„Fajn trefa je čím dál více populárnější,  svědčí o tom nejen rozrůstající se divácká základna, ale také jsme zaznamenali zvýšený počet dotazů z řad fanoušků, kteří s napětím očekávají, zda-li dorazíme právě k nim“,  doplňuje Tomáš Konvička, obchodní ředitel Fair Credit.

Fajn trefa bude pokračovat i v měsíci květnu 2015 podle následujícího rozpisu:

Rozpis Fajn trefy na  20. – 24. kolo

20. kolo  (so 2. 5. – ne 3.5. )                                  21. kolo (so 9.5 . – ne 10. 5.)

Braškov – Jeneč (neděle od 17:00)                    Unhošt – Mšec (neděle od 17:00)

N. Ves – Jince (neděle od 17:00)                       Slovan Poděbrady – Bohemia Poděbrady (neděle od 17:00)

Sadská – Slovan Poděbrady (sobota od 17:00)   Říčany – Divišov (sobota od 17:00)

Uhlířské Janovice – Kondrac (sobota od 17:00)

Pšovka Mělník – Vysoká (sobota od 17:00)

22.  kolo (so 16. 5. – ne 17.5.)                                      23. kolo (so 23. 5. – ne 24. 5.)

Mutějovice – Hýskov (neděle od 17:00)                     Hřebec – Braškov  (sobota od 13:30)

L. Kostelec – Byšice  (sobota  od 17:00)                     Nelahozevec – Záryby (neděle  od 17:00)

Bohemia Poděbrady – Sokoleč  (sobota od 17:00)   Sokoleč – Milovice  (neděle od 17:00)

Průhonice – Říčany (sobota od 17:00)                          Sedlec Prčice –Týnec (neděle od 17:00)

Loděnice – Zdice  (sobota od 17:00)                             Jince – Hostomice (sobota od 10:30)

24. kolo (so 30. 5. – ne 31. 5.)

V. Dobrá – Mšec (sobota od 10:30)

Kněžmost – Byšice (sobota od 10:15)

Kouřim –  Sokoleč (neděle od 17:00)

Teplýšovice – Kondrac (sobota od 17:00)