Pátek 23. října. Svátek má Teodor.

Expres půjčka je výhodnější, banka za klienty zaplatí až osm splátek

Banky Moneta Money Bank 04.11.2013 | 09:51 1 Komentář

Klienti, kteří si u GE Money Bank sjednají do 31. prosince Expres půjčku, mohou ušetřit za všechny prosincové splátky. Banka jim totiž každý rok před Vánoci prosincovou splátku odpustí. Se splácením navíc mohou začít až příští rok v lednu a ve finančně napjatém předvánočním období tak nijak nezatíží rodinný rozpočet.

„Benefitem jsme se chtěli odlišit od konkurence, proto za klienty zaplatíme splátku každý rok, ne jen na konci splácení, jak je na trhu obvyklé,“ říká Josef Libertín, produktový manažer GE Money Bank. „Naše vánoční nabídka navíc platí i pro zájemce o Konsolidaci půjček. Úvěry z jiných bank si u nás mohou zdarma sloučit a zbavit se tak poplatků. Naše půjčky poskytujeme bez poplatků za poskytnutí, vedení, za předčasné splacení i za mimořádnou splátku,“ dodává Josef Libertín.

Celkem banka za zákazníky zaplatí až osm prosincových splátek. Stačí, aby klienti hradili od ledna do listopadu splátky řádně a včas, a to nejpozději do 6 kalendářních dnů od data splatnosti. Termín splátky si přitom mohou nastavit zcela podle svých potřeb.

Vánoční Expres půjčku i Konsolidaci půjček si mohou zájemci sjednat na pobočkách, prostřednictvím Internet Banky či na webových stránkách GE Money Bank. Se splácením lze začít až v lednu příštího roku. Banka první splátku za klienta při dodržení podmínek zaplatí příští rok, tedy v prosinci 2014.

Expres půjčka bez poplatků

Expres půjčka je neúčelový úvěr ve výši od 30 do 600 tisíc korun, u kterého GE Money Bank nevyžaduje žádné zajištění, přičemž o poskytnutí rozhoduje na počkání – průměrně do 2 minut. Do  5 minut od podpisu smlouvy má již klient peníze na účtu. Půjčku lze kdykoli předčasně splatit v plné výši nebo i částečně. GE Money Bank nabízí k půjčkám také možnost pojištění pro případ ztráty zaměstnání, nemoci, invalidity nebo úmrtí. Expres půjčku od GE Money Bank klienti získají bez poplatku za poskytnutí, za vedení úvěrového účtu i za předčasné splacení. Bližší informace o Expres půjčce na www.gemoney.cz nebo na lince 844 844 844.

Příklad úspory s Expres půjčkou

Klient si vezme vánoční Expres půjčku na 165 000 Kč se splatností na 7 let

Měsíční splátka bude 2992,71 Kč (při RPSN 10,67%)

Klient bude pravidelně splácet 84 měsíců (tedy do prosince 2020)

GE Money Bank mu odpustí za celou dobu trvání Expres půjčky sedm prosincových splátek

Celkově klient ušetří (7× 2992,71 Kč) 20 948,97 Kč

Jeden komentář: “Expres půjčka je výhodnější, banka za klienty zaplatí až osm splátek”

1. marek napsal:

Taky jsem si nedávno sjednal expres půjčku přes http://www.se­trnapujcka.cz/za­dost
    Zdála se mi ze všech půjček nejvýhodnější, protože je bezúčelová, s nízkym úrokem a za par hodin jdem ji měl na účtu, protože mi výplata chodí do GE Money na účet, tak jsem nic nemusel dokládat. Jsem velmi spokojený.