Středa 20. ledna. Svátek má Ilona.

Expobank CZ zavádí online onboarding u běžných a spořicích účtů

Banky 11.07.2017 | 12:04 0 Komentářů

Expobank CZ zjednodušuje a urychluje zakládání běžných účtů Expo Active a Expo Global i spořicího účtu Expo, a to zavedením elektronického onboardingu pro nové klienty. Ti si tak nyní mohou sjednat účet pohodlně z domova ze svého počítače či jakéhokoliv mobilního zařízení prostřednictvím internetového bankovnictví Expobanking.

„Online založení účtů v naší bance je velmi rychlé a intuitivní, chceme klientům celý proces co nejvíce usnadnit. V případě doložení požadovaných dokladů a splnění podmínek pro jeho otevření účet zřídíme nejpozději do dvou pracovních dnů,“ říká Přemysl Valouch, ředitel oddělení Personálního bankovnictví Expobank CZ. Běžné účty Expo Active a Expo Global plně pokrývají denní, ale i ty méně běžné potřeby klientů. Expo Active je určen těm, kteří používají účet především v rámci České republiky, k úhradám využívají zpravidla platební kartu a platby i trvalé příkazy zadávají elektronicky. Expo Global využijí zejména osoby, které často cestují do zahraničí. Zřízením účtů klient získá platební kartu MasterCard Standard nebo MasterCard Gold a výběry zdarma ze všech tuzemských či zahraničních bankomatů. Nadlimitní zůstatky hotovosti se ihned zhodnocují na spořicím účtu, se kterým je účet propojen a klient má tak vždy k dispozici hotovost ve výši vlastního nastavení.

Tisková zpráva Expobank CZ