Čtvrtek 15. dubna. Svátek má Anastázie.

Expobank CZ zahájila golfovou sezónu

Banky 28.05.2015 | 14:41 0 Komentářů

Expobank CZ pozvala klienty privátního, korporátního a personálního bankovnictví na golfový turnaj do Beroun Golf Clubu. Součástí turnaje byla i charitativní jamka, jejíž výtěžek byl věnován Asociaci pomáhající lidem s autismem (APLA Praha). (Tisková zpráva: Expobank CZ)

Golfovou sezónu zahájila Expobank CZ v berounském golfovém klubu Beroun Golf Club. Na greenu se setkali klienti banky s bankéři a strávili společně klidný den bez pracovních povinností.

Součástí turnaje byla i charitativní jamka Asociace pomáhající lidem s autismem (APLA Praha), na jejíž konto byl připsán výtěžek z prodeje golfových míčků. „Získané prostředky tradičně využijeme na financování odlehčovacích a respitních služeb. Právě teď organizujeme letní pobytové tábory, na které se letos přihlásilo kolem 300 klientů. A díky finanční podpoře Expobank CZ, našeho generálního partnera, je možné poskytnout tyto služby většímu množství klientů,“ řekla Magdalena Čáslavská, ředitelka APLA Praha.

Golfový turnaj byl pro nás příjemným setkáním s našimi klienty mimo bankovní prostředí. Navíc jsem velmi rád, že vedle budování osobních vztahů přispíváme i na dobrou věc,“ komentoval golfové setkání Miroslav Filinger, ředitel Private Banking Expobank CZ.