Neděle 11. dubna. Svátek má Izabela.

Expobank CZ vystavuje Těla květů malíře Petra Fialy

Banky 01.04.2015 | 14:55 0 Komentářů

Klienti Expobank CZ si mohou až do 30. června prohlédnout prodejní výstavu obrazů Petra Fialy v prostorech oddělení privátního bankovnictví Expobank. Těla květů je název již druhé expozice tohoto umělce v prostorách banky. K vidění jsou nejen velkoformátové obrazy magnólií, strelícií či orchidejí. (Tisková zpráva: Expobank CZ)

Privátní bankovnictví Expobank CZ pořádá na svém oddělení výstavy pravidelně, protože důležitou součástí návštěvy klienta je i prostředí, do kterého přichází. Bankéři chtějí klientům poskytnout nejenom prvotřídní služby, ale jako bonus také intenzivní umělecký zážitek. „Privátní bankovnictví by mělo klientům poskytnout něco navíc a věřím, že výstava obrazů je tou správnou volbou. Mnozí klienti volí výtvarné umění jako jednu z alternativních investic a spojení umění a privátního bankovnictví tedy není nahodilé,“ odkrývá motivaci pořádání výstav Miroslav Filinger, ředitel privátního bankovnictví Expobank CZ.

Petr Fiala je současný český malíř a grafik, s jehož pracemi se můžete setkat v soukromých i veřejných sbírkách v Česku, ale také Německu, Japonsku či Jižní Koreji. Jeho grafika „Vášeň“ zvítězila v národní soutěži „Sport a umění 2012“ pořádané Mezinárodním olympijským výborem u příležitosti Letních olympijských her v Londýně 2012.

Před souborem maleb strelicií zleva malíř Petr Fiala, Anna Kara-Ivanská  klientka Expobank CZ, Petr Tuček, privátní bankéř Expobank CZ a Alexandr Kara-Ivanský, klient Expobank CZ