Úterý 20. dubna. Svátek má Marcela.

Expobank CZ připravila brunch pro obchodní partnery

Banky 27.10.2014 | 13:00 0 Komentářů

Expobank CZ pozvala zástupce nejvýznamnějších hypotečních makléřů na tradiční brunch do reprezentativních prostor kopule na Václavském náměstí. Banka zhodnotila letošní spolupráci s makléři a představila své nové směřování pro nadcházející období. (Tisková zpráva: Expobank CZ)

Expobank CZ připravila pro zástupce nejvýznamnějších hypotečních makléřů obchodně-diskusní brunch. Miroslav Filinger, vedoucí týmu Externích distribučních kanálů, prezentoval přítomným hostům výsledky spolupráce od začátku roku a nastínil očekávání a plánované aktivity pod novým vedením banky. Zdůraznil, že banka zůstává nadále bankou pro náročného klienta a podtrhl  individuální přístup k obchodním případům, a to i v nestandardním formátu.

„Expobank CZ vstupuje na český bankovní trh s konkrétní vizí ve firemním i individuálním bankovnictví. Strategií banky je udržet a dále zlepšovat kvalitu stávajících produktů s transparentní metodikou a rozšířit nabídku služeb,“ ujistil makléře Renārs Karašs, člen představenstva zodpovědný za individuální bankovnictví a market management.