CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/£ 29.364 +0,02%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

06. 11. 2014

Expobank CZ pozvala klienty na hon bažantů

Expobank CZ pokračuje v tradici neformálních setkání se svými klienty a stejně jako v loňském roce připravila pro své významné privátní klienty originální akci – hon na bažanty. V areálu bažantnice v Hluboké nad Vltavou byl dle mysliveckých tradic hon zahájen mysliveckou fanfárou se zpívaným hlaholem. Hosté si vyzkoušeli a navzájem porovnali své střelecké dovednosti. Lov byl zakončen slavnostním výřadem a vyhlášením Krále, Vícekrále a Prince lovu.

„I letos jsme pro naše klienty se zájmem o myslivost a lov připravili setkání, které je tradičně spjato s podzimním obdobím. Chtěli jsme našim hostům poděkovat za přízeň a ukázat, že individuální přístup preferujeme i při nepracovních schůzkách,“ řekl k setkání Tomáš Zahálka, ředitel privátního bankovnictví Expobank CZ.

Zleva Māris Avotiņš, předseda představenstva Expobank CZ, klient Expobank CZ, Ivo Melíšek, ředitel divize bažantnice Hluboká nad Vltavou, Jan Vozáb, statutární ředitel Agrofinance.CZ, a.s.