Čtvrtek 15. dubna. Svátek má Anastázie.

Expobank CZ na galavečeru soutěže Právník roku 2014

Banky 19.03.2015 | 12:14 0 Komentářů

Zástupci banky Expobank CZ, která je Hlavním partnerem soutěže Právník roku 2014, se zúčastnili slavnostního galavečera celojustiční soutěže Právník roku 2014, jejíž jubilejní desátý ročník se konal v Pražském kongresovém sále.(Tisková zpráva: Expobank CZ)

Spolupráce s Českou advokátní komorou i společností EPRAVO.cz, které soutěž spolupořádají, je jedním ze základních pilířů strategie Expobank CZ. Banka se v oblasti individuálního bankovnictví zaměřuje na vybrané klientské segmenty, a právníci, advokáti, notáři, soudci a další právnické profese jsou jedním z nich.

Pavel Šuranský, ředitel individuálního bankovnictví Expobank CZ, předal cenu v kategorii Právo duševního vlastnictví JUDr. Veronice Křesťanové, Dr., soudkyni Městského soudu v Praze.  Předání ceny na slavnostním večeru je formálním vyvrcholením naší spolupráce se zástupci právnické profese a je také příležitostí setkat se s našimi klienty v rámci tak zajímavé akce,“ poukazuje na význam večera pro Expobank CZ Pavel Šuranský.

Slavnostního galavečera v pražském Kongresovém centru se účastnilo více než 2 500 hostů. Ty večerem provázel oblíbený moderátor Ondřej Brzobohatý, o doprovodný program se postarala například skupina Olympic.

Expobank CZ se zaměřuje na právnické profese, a proto pro ně připravila novou produktovou nabídku, která spočívá zejména v garantovaném úroku na účtu úschov po celý rok a rychlé a komfortní komunikaci s bankéřem: tedy osobní návštěvy bankéře přímo u klienta. Nechybí ani možnost využití digitálního podpisu nebo elektronického bankovnictví. K účtu úschov banka klientovi nabízí osobní nebo profesní účet zdarma.