Sobota 08. srpna. Svátek má Soběslav.

Expobank CZ: Ing. Irena Jandíková novou ředitelkou oddělení Treasury Sales

Banky 17.03.2015 | 14:22 0 Komentářů

Ing. Irena Jandíková byla jmenována ředitelkou oddělení Treasury Sales v Expobank CZ.  V této funkci bude zodpovědná za řízení týmu odborníků zabývajících se uzavíráním transakcí devizového či kapitálového trhu a analýzou možných tržních rizik. (Tisková zpráva: Expobank CZ)

Irena Jandíková se ve finanční a bankovní sféře pohybuje od roku 1998. Pracovala jako investiční poradce ve společnosti Baader Securities, kde měla na starosti vytváření portfolií pro privátní klienty a investiční poradenství, v bance BAWAG Bank CZ byla na pozici customer dealer zodpovědná za obchodování s cennými papíry, klientské treasury operace, zavádění nových produktů v oblasti investičních nástrojů a za spolupráci s investičními společnostmi. Tři roky také působila jako finanční manažer ve společnosti Astute finance. V roce 2007 se po mateřské dovolené vrátila do LBBW Bank CZ, nyní Expobank CZ, kde nejprve působila jako projektový manažer při zavádění směrnic o trzích finančních instrumentů a později jako Senior Corporate Dealer v oddělení Treasury Sales.

Irena Jandíková studovala na Ekonomické fakultě Technické Univerzity v Ostravě. Volný čas tráví se svými dětmi, ráda cestuje a lyžuje.