Pondělí 19. dubna. Svátek má Rostislav.

Expobank CZ bude generálním partnerem APLA i v roce 2015

Banky 20.01.2015 | 12:53 0 Komentářů

Expobank CZ bude i v roce 2015 podporovat Asociaci pomáhající lidem s autismem. Na setkání s klienty převzala Magdalena Čáslavská, ředitelka APLA Praha, střední Čechy symbolický šek na 300 000 korun od Mārise Avotiņše, předsedy představenstva Expobank CZ, které budou, stejně jako v předchozích letech, využity především na poskytování osobní asistence a odlehčovacích služeb lidem s poruchou autistického spektra. (Tisková zpráva: Expobank CZ)

Jménem APLA bych chtěla poděkovat Expobank CZ za dlouhodobou a přínosnou spolupráci s naší asociací. Podpora banky nám umožňuje rozvíjet činnost asociace koncepčně, finanční dar nám umožní v letošním roce zajistit alespoň stejný počet míst v rámci letních odlehčovacích pobytů jako v roce 2014,“ sdělila hostům klientského setkání Magdalena Čáslavská, ředitelka APLA Praha, střední Čechy.

S APLA banka spolupracuje od roku 2008, a to nejen formou finanční spolupráce, ale také podporou fundraisingu v rámci klientských akcí, např. golfová charitativní jamka, zapůjčením prostor banky pro konání akcí asociace, sbírky nevyužitého nábytku a sportovního vybavení mezi zaměstnanci banky, zakázkou na výrobu dárků pro klienty v rámci chráněné dílny apod. Za dobu spolupráce banka podpořila APLA částkou 2 692 832 korun. Expobank CZ tak navazuje na činnost LBBW Bank i v oblasti CSR aktivit.