Pátek 25. června. Svátek má Ivan.

Expert na nápoje pro sport i děti ISOLINE jde na Fundlift.cz pro 7 milionů korun na dravý růst exportu

Investice 29.06.2016 | 17:01 0 Komentářů

Po rychlém a úspěšném úpisu dvou pilotních projektů uvádí první platforma pro online investiční crowdfunding v Česku skutečně velký a zajímavý projekt.  Pro 7 milionů korun si na Fundlift.cz nyní přichází expert na nápoje ISOLINE. Peníze z Fundliftu použije na uspokojení prudce rostoucí poptávky na zahraničních trzích. (Tisková zpráva: Fundlift)

ISOLINE EU, s.r.o. je česká společnost, která vyrábí nápoje s doplňky zdravé výživy a dětské nápoje v inovativních patentovaných obalech. Nápoje ISOLINE byly vyvinuty ve spolupráci s vrcholovými sportovci jako zdravá alternativa nápojů obecně dostupných na trhu. Neobsahují konzervanty ani přidaný cukr, ale jen zcela přírodní živiny a minerály, které jsou lidskému tělu potřebné a užitečné. Jsou uchovávány ve speciálních uzávěrech tak, aby si zachovaly svou maximální účinnost.

Hlavní cílovou skupinou pro nápoje ISOLINE jsou sportovci a aktivní lidé, zajímající se o zdravý životní styl. Za své produkty získala společnost několik českých a zahraničních ocenění za inovaci, včetně zlaté medaile na prestižním mezinárodním potravinářském veletrhu Sial 2016 v Číně.

Na platformě Fundlift.cz vydává ISOLINE 4letý dluhopis se 7% úrokovou sazbou. Úrok je splatný ročně. Prostředky získané z emise dluhopisu ISOLINE 7/2020 plánuje firma použít na intenzivní podporu svého exportu, včetně rozšíření obchodního týmu, aktivní zahraniční propagaci ve spolupráci s agenturou CzechTrade, zahraniční certifikace a zahraniční marketingovou strategii.

„Myslíme, že to, co společnost ISOLINE dokázala za krátkou dobu posledních 4 let při vývoji, investicích a prodeji svých nápojů, je skutečně unikátní, obzvlášť na trhu, který je ovládán globálními výrobci nápojů se značnými marketingovými rozpočty. Energie a entusiasmus celého týmu společnosti a jejich úspěchy by měly sloužit jako inspirace pro další české výrobce“, říká Andrea Lauren, CEO Fundliftu.

Všem investorům, kteří investují do dluhopisu, nabízí ISOLINE slevu 50 % na koupi jakéhokoliv zboží z e-shopu ISOLINE po dobu 3 měsíců od vydání dluhopisů. Těm, kteří mají zájem nabízet svým zákazníkům či obchodním partnerům vodu v obalech s vlastním originálním brandingem, nabízí ISOLINE na odběr těchto vod též slevu 50 %.