CZK/€ 24.515 -0,27%

CZK/£ 29.128 -0,13%

CZK/CHF 25.109 -0,14%

11. 05. 2021

EXPERT NA KRYPTOMĚNY, TECHNOLOGIE BLOCKCHAIN A E-COMMERCE IGOR PAUER SPOUŠTÍ SE SVOU SPOLEČNOSTÍ REVOLUČNÍ TECHNOLOGICKÉ ŘEŠENÍ V OBLASTI KRYPTOMĚN PRO INSTITUCE A BANKOVNÍ DOMY

Česko-slovenský expert na kryptoměny, technologie Blockchain a E-Commerce Igor Pauer, CEO a spolumajitel EDF Technology, spouští revoluční technologické řešení v oblasti kryptoměn pro instituce a bankovní domy, které jim umožní zabezpečit a integrovat kryptoměny do jejich stávajících systémů a poskytnout tak svým klientům možnost bezpečně obchodovat kryptoměny a ukládat v nich hodnotu.

Souběžně společnost EDF Technology spouští informační portál Investiční Akademie s cílem, edukovat veřejnost v oblasti kryptoměn a technologií Blockchain a přiblížit tak toto moderní téma.

„Na poli kryptoměn a technologií Blockchain se pohybuji již od samého začátku a aktivně se podílím na tvorbě standardů v komunitách Bitcoin a síti Ethereum,“ říká Igor Pauer, který má mimo jiných robustních technologických řešení po celém světě, za sebou u nás v České republice i kompletní integraci plateb Bitcoin společnosti Alza.

Společnost EDF Technology spouští několik velmi zajímavých řešení pro své institucionální klienty.

„Kryptoměny zde zůstávají a velké instituce musí reagovat, největší překážkou pro implementaci kryptoměn v systému je, že musíte disponovat expertním know-how v dané oblasti, jinak se vám může stát, že o všechny zdroje přijdete,“ dodává Igor Pauer s tím, že právě EDF Technology dokáže tyto již hotová vysoce bezpečná technologická řešení dodávat velkým institucím na míru a zabezpečit jejich integraci do jejich bankovních systémů a umožnit jim tak rychlý, hotový a 100% profesionální vstup do světa kryptoměn a digitálních aktiv.

Společnost EDF Technology dále spustila informační portál Investiční Akademie s cílem informovat a edukovat veřejnost o kryptoměnách, technologiích Blockchain a novinek z toho odvětví.

„Vzhledem k tomu, že naše řešení určené veřejnosti umožnuje běžnému laikovi bezpečně investovat a držet kryptoměny, a zároveň si uvědomujeme, že spousta lidí propadá kryptoměnám s vidinou zbohatnutí, přišlo nám správné vytvořit tento portál.“