CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.084 +0,21%

04. 07. 2016

ESSOX DOKONČIL AKVIZICI PSA FINANCE V ČR I NA SLOVENSKU

„Jsme nadšeni, že můžeme dnes přivítat naše nové kolegy ve skupině Komerční banky. Kombinace vedení a expertízy Essoxu, zkušeností a know-how týmu z PSA Finance nám umožní nabídnout kompletní finanční služby koncovým zákazníkům i dealerům automobilů z PSA Brands. Těšíme se, že společně vybudujeme podnik připravený naplnit naši ambici dalšího růstu v odvětví financování automobilů,“ uvedla Jana Hanušová, generální ředitelka společnosti ESSOX.

ESSOX bude zajišťovat pro importéra a dealery PSA Brands kompletní nabídku finančních produktů a služeb včetně spotřebitelského financování, finančního i operativního leasingu a pojištění.

Společnost ESSOX s.r.o. patří mezi nejvýznamnější nebankovní poskytovatele finančních služeb v České republice. Na trhu působí od roku 1993 a v současnosti má velmi silnou pozici na českém trhu financování ojetých automobilů. Komerční banka drží ve společnosti ESSOX podíl 50,93%, zbývající podíl 49,07% vlastní společnost SG Consumer Finance se skupiny Société Générale.

Tisková zpráva ESSOX