Neděle 20. června. Svátek má Květa.

ESSOX DOKONČIL AKVIZICI PSA FINANCE V ČR I NA SLOVENSKU

Banky 04.07.2016 | 11:55 0 Komentářů

Společnost ESSOX ze skupiny Komerční banky získala všechny požadované regulatorní souhlasy a dokončila akvizici společností PSA FINANCE ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. a PSA FINANCE SLOVAKIA, s.r.o. Obě společnosti se specializují na financování koncových zákazníků a dealerů automobilových značek Peugeot, Citroën a DS.

„Jsme nadšeni, že můžeme dnes přivítat naše nové kolegy ve skupině Komerční banky. Kombinace vedení a expertízy Essoxu, zkušeností a know-how týmu z PSA Finance nám umožní nabídnout kompletní finanční služby koncovým zákazníkům i dealerům automobilů z PSA Brands. Těšíme se, že společně vybudujeme podnik připravený naplnit naši ambici dalšího růstu v odvětví financování automobilů,“ uvedla Jana Hanušová, generální ředitelka společnosti ESSOX.

ESSOX bude zajišťovat pro importéra a dealery PSA Brands kompletní nabídku finančních produktů a služeb včetně spotřebitelského financování, finančního i operativního leasingu a pojištění.

Společnost ESSOX s.r.o. patří mezi nejvýznamnější nebankovní poskytovatele finančních služeb v České republice. Na trhu působí od roku 1993 a v současnosti má velmi silnou pozici na českém trhu financování ojetých automobilů. Komerční banka drží ve společnosti ESSOX podíl 50,93%, zbývající podíl 49,07% vlastní společnost SG Consumer Finance se skupiny Société Générale.

Tisková zpráva ESSOX