CZK/€ 24.710 -0,12%

23. 04. 2012

Subjekty:

Era děkuje nejvěrnějším klientům

„Každý klient je pro nás ten nejdůležitější a my jsme rádi, že s námi někteří jsou už dvacet a více let. Jejich věrnosti si velice vážíme a chceme jim poděkovat pěkným dárkem. Pro nás jsou tito klienti důkazem, že naše práce má smysl, že lidem opravdu ulehčujeme jejich život,“ říká Vlasta Dolanská, výkonná ředitelka Poštovní spořitelny.

Neustále se snažíme svým klientům co nejvíce zjednodušovat život. To je hlavní poslání moderních bankovních služeb pod hlavičkou Era. Jde o jednoduché a dostupné služby, které se čím dál víc starají o pohodlí klientů, kteří například díky Era smartbankingu mohou obsluhovat své účty opravdu kdykoli přes chytré telefony nebo tablety,“ doplňuje Leila Goulliová, ředitelka Přímé distribuce Poštovní spořitelny.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.