CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

16. 08. 2018

Subjekty:

Equa bank zvyšuje úročení spořicího účtu HIT na 1 % p.a.

Od 20. srpna 2018 zvyšuje Equa bank bonusový úrok u spořicího účtu HIT z nynějších 0,6 % p.a. na 0,8 % p.a. Se standardní úrokovou sazbou (0,2 %) tak mohou být vklady na tomto účtu zhodnoceny až 1 % p.a. Od počátku září navíc banka upravuje podmínky pro získání této bonusové sazby. Nově bude stačit v daném měsíci třikrát zaplatit kartou Equa bank.

Equa bank dále zatraktivňuje Spořicí účet HIT. Úspory do 200 000 korun budou na tomto účtu od 20. srpna úročeny až 1 % p.a. A to díky navýšení bonusové sazby z dosavadních 0,6 % na 0,8 % p.a. „Reagujeme na postupné zvyšování základních sazeb ČNB v průběhu letošního roku. Jako jedna z prvních bank na českém trhu nabídneme výhody plynoucí z tohoto zvyšování i běžným retailovým klientům. Chceme podpořit i již tak rostoucí zájem o náš spořicí účet HIT. Meziročně se totiž zvýšil počet těchto účtů o 25 % a vklady na nich vzrostly o 20 %. Věříme, že zájem klientů bude dále růst, protože nová sazba dělá ze spořicího účtu HIT jeden z nejatraktivnějších produktů na trhu,“ říká Ondřej Hák, ředitel produktů a rozvoje retailového bankovnictví Equa bank.

Equa bank od 1. září 2018 rovněž upravuje podmínky pro získání bonusové sazby. Nově pro její získání stačí v daném měsíci třikrát zaplatit kartou Equa bank.

Spořicí účet HIT patří do řady produktů Equa bank, které jsou poskytovány bez poplatků. Zřízení i vedení účtu, převody peněz v rámci Equa bank i internetové bankovnictví jsou zdarma. Samozřejmostí je možnost zřízení účtu přes internet bez nutnosti osobní návštěvy pobočky.

Úrokové sazby Spořicího účtu HIT od 20. srpna 2018

– úspory do 200 000 Kč: úroková sazba 0,2 % a bonus 0,8 %