Neděle 23. února. Svátek má Svatopluk.

Equa bank zvyšuje sazby na Spořicím účtu HIT na 1,6 % p.a. Tento účet patří dlouhodobě k nejvýhodnějším na trhu

Praha, 7. února 2020 – S platností od 12. února zvýší Equa bank úrokovou sazbu na Spořicím účtu HIT. Nově bude úročen až 1,6 % p. a. v pásmu do 300 tisíc korun. Toto další zvýšení úročení na Spořicím účtu HIT, který patří k dlouhodobě k nejvýhodnějším na trhu, jej posouvá  na špičku mezi spořicími účty na českém trhu.

„Zvýšením úrokové sazby na Spořicím účtu HIT reagujeme na potřeby našich klientů a reflektujeme situaci na trhu. Díky včerejšímu zvýšení sazeb České národní banky můžeme nabídnout klientům jednu z nejatraktivnějších sazeb na trhu,“ uvedl Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Od 12. února 2020 bude mít Spořicí účet HIT nově úrokovou sazbu až 1,6 % p. a. Základní úrok zůstává na 0,2 %, bonusová sazba se zvyšuje na 1,4  % p.a. Bonus získají klienti automaticky za tři platby kartou v měsíci nebo pokud hodnota jejich investic u Equa bank činí alespoň 50 tisíc korun. To činí ze Spořicího účtu HIT špičkový produkt ve své kategorii na trhu.

Tweet 20