Sobota 24. července. Svátek má Kristýna.

Equa bank prodlužuje nabídku investic bez vstupního poplatku

Investice Equa bank 07.09.2020 | 13:04 4 Komentářů

Equa bank prodlužuje až do konce září možnost investování do fondů bez vstupního poplatku. Reaguje tak na růst zájmu klientů o tuto formu zhodnocení peněz.  Ke konci srpna drželi klienti u Equa bank investice v hodnotě necelých 600 milionů korun, což v meziročním srovnání představuje nárůst o více než 100 %.

„Ve druhé polovině prázdnin jsme umožnili našim klientům nakupovat investiční fondy bez vstupního poplatku. Zájem o tento benefit je tradičně velký, proto jsme se rozhodli nabídku prodloužit. Investice do fondů jsou dostupné všem, investovat lze přitom již od 100 korun. Průměrná výše investice klientů Equa bank ale dosahuje částky 116 000 Kč. Věříme, že prodloužení nabídky nákupu bez vstupního poplatku dále podpoří zájem o jednoduché investování od Equa bank,“ řekl David Kögler, ředitel investičních produktů Equa bank.

Osvobození nákupu investičních fondů od vstupního poplatku není jedinou výhodou. Samozřejmostí u Equa bank je, že klienti neplatí poplatky za zřízení, vedení či zrušení investičního účtu, stejně jako za správu a úschovu cenných papírů. Klienti neplatí bance ani žádné výstupní nebo výkonnostní poplatky.

Equa bank nabízí pravidelné i jednorázové online investování podle investičních cílů. Zájemce si může vybrat z nabídky životních situací, které chce investicí řešit. V nabídce se zobrazují typické cíle, jako je například přilepšení na stáří nebo tvorba finanční rezervy. Pomocí investiční kalkulačky si klient může svůj cíl libovolně upravovat tak, aby nejlépe vystihoval jeho potřeby. Investovat přitom může do nabídky 37 korunových fondů pokrývající globální i regionální akciové a dluhopisové trhy od renomovaných a důvěryhodných správcovských společností – BNP Paribas AM, Fidelity a NN IP.

Investice je výsledkem osobního rozhodnutí investora po předchozím zvážení vlastní finanční situace, vztahu k riziku a účelu investice. S investičními nástroji jsou spojena různá investiční rizika, přičemž hodnota investice může kolísat a není zaručena návratnost původní investované částky. Minulá ani očekávaná výkonnost investičních nástrojů nezaručuje skutečnou výkonnost budoucí.

4 komentáře: “Equa bank prodlužuje nabídku investic bez vstupního poplatku”

1. Zdenda napsal:

Hmm to zní náhodou dobře. Každý poplatek, který se odpouští je přece fajn. S Equa bank zkušenosti mám, banka je to dobrá… tak proč by neivestovat 🙂

• Mirka napsal:

Také jsem u Equa bank a jsem moc spokojená. Investovat jsem začala někdy v půlce srpna a za mě super.

2. Šárka napsal:

Ještě bych na to tedy měla mrknout, jsem u Equa bank už dlouho, ale nic podobného jsem ještě nevyzkoušela.

3. Investice napsal:

Tak toho bych měl už konečně využít!