Čtvrtek 24. září. Svátek má Jaromír.

Equa bank otevřela pobočku v OC Bondy v Mladé Boleslavi

Banky Equa bank 11.07.2013 | 14:52 0 Komentářů

Ve středu 10. července byla v obchodním centru Bondy v Mladé Boleslavi slavnostně otevřena pobočka Equa bank. Slavnostní otevření se uskutečnilo za přítomnosti členky představenstva a finanční ředitelky Equa bank Moniky Kristkové a
1. náměstka primátora Adolfa Beznosky.

K této příležitosti připravila Equa bank pro nové klienty finanční bonus. Každý, kdo si na nové pobočce otevře do konce července běžný účet, získá navíc 300,– Kč. Pobočka Equa bank v Obchodním centru BONDY je pro klienty otevřena každý všední den od 9. do 19. hodiny.

„Snažíme se naše služby zpřístupnit co nejvíce lidem, proto jsme se rozhodli umístit pobočku ve frekventovaném obchodním centru Bondy. Jedná se o naši dvanáctou pobočku v republice a zároveň první ve středních Čechách,“ shrnuje ředitelka nové mladoboleslavské pobočky, Radka Nováková. „Equa bank nabízí kvalitní produkty, které byly oceněny hned třikrát i v prestižní finanční soutěži Zlatá koruna a které klientům přinášejí skutečnou finanční úsporu. Pobočku v Mladé Boleslavi jsme se rozhodli otevřít proto, že zdejší region považujeme za jeden z nejdůležitějších ve středních Čechách, a to nejen díky Škodovým závodům. Věříme, že místním obyvatelům a obyvatelům z okolí má Equa bank co nabídnout,“ dodává Radka Nováková.

Pobočka Equa bank je 12 pobočkou banky v ČR a nově byla přestěhována do OC Bondy. Je vybudována v moderním designu a její součástí je i dětský koutek. „Chceme našim klientům dopřát maximální klid a pohodlí. Uvědomujeme si, že do banky chodí i maminky s dětmi, proto jsme pro jejich ratolesti připravili speciální prostory, aby měli jejich rodiče klid na jednání s bankéři, “ doplňuje Radka Nováková.

V souvislosti s otevřením nové pobočky v Obchodním centru BONDY v Mladé Boleslavi přišla Equa bank s nabídkou finančního bonusu pro nové klienty.  Každý, kdo si do konce července na mladoboleslavské pobočce zřídí běžný účet, získá od banky odměnu ve výši 300 korun.

S běžným účtem od Equa bank nemusí klienti platit žádné poplatky. Zdarma je neomezené množství výběru z bankomatů všech bank po celé ČR, mobilní a internetové bankovnictví, příchozí i odchozí tuzemské platby, multiměnová platební karta, spořicí účet, termínovaný vklad, a mnoho dalších služeb. Vedení účtu je též zdarma, pokud je na něm obrat alespoň 10000 měsíčně, nebo pokud má klient u Equa bank uloženo v jakémkoliv produktu 100.000 korun.

Tagy pobočky