Pátek 15. ledna. Svátek má Alice.

Equa bank otevřela novou pobočku v Jablonci nad Nisou

Banky Equa bank 30.01.2018 | 19:01 0 Komentářů

Equa bank dnes otevřela v OC Central v Jablonci nad Nisou novou pobočku a pokračuje tak v rozšiřování své obchodní sítě. Klienti mohou navštívit již 58 obchodních míst po celé České republice, přičemž jejich dostupnost mají z kteréhokoliv místa v ČR do 30 minut běžnou dopravou.

„Otevření pobočky v obchodních centrech se vždy setká s mnoha pozitivními reakcemi. OC Central v Jablonci nad Nisou je oblíbenou lokalitou a věříme, že naši klienti především ocení dlouhou otevírací dobu a možnost návštěvy i o víkendu,“ uvedl Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Equa bank disponuje pobočkami jak v krajských městech, tak i ve vybraných okresních městech tak, aby prodejní síť Equa bank byla rovnoměrně rozmístěna po celé České republice. Všechny pobočky Equa bank reflektují požadavky klientů na maximální kvalitu a efektivitu obsluhy a pohodlí. K dispozici je Wi-Fi připojení, denní tisk a samozřejmostí je káva pro každého klienta. Na vybraných pobočkách je pro nejmenší připraven dětský koutek.