Čtvrtek 24. září. Svátek má Jaromír.

Equa bank otevírá v Praze sedmé obchodní místo

Banky Equa bank 02.02.2015 | 16:50 0 Komentářů

Equa bank pokračuje v rozšiřování své obchodní sítě a otevírá v Praze již sedmé obchodní místo. Klienti, kteří dávají přednost osobnímu kontaktu s bankou, naleznou nové zastoupení v prostorách obchodního centra Arkády Pankrác. Každý, kdo si na nové pobočce do 31. března 2015 zřídí běžný účet, získá bonus 300 korun. Do konce března plánuje Equa bank otevřít další tři pobočky, do konce roku 2015 pak dalších 16 nových poboček.

“Rozšiřování naší sítě poboček do obchodních center se setkalo s velmi pozitivní reakcí našich klientů. Oceňují především dlouhou provozní dobu i dostupnost během jejich pravidelných nákupů,” uvedl Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Nová pobočka Equa bank v obchodním centru Arkády Pankrác bude klientům otevřena od pondělí do neděle a nabídne jim kompletní portfolio služeb. Každý, kdo si v nové pobočce zřídí do 31. března běžný účet a do dvou měsíců provede alespoň 3 platby kartou, získá bonus 300 korun.

Otevření již třetí pobočky v novém roce je součásti avizované expanze Equa bank do regionů, v rámci které otevře celkem dvacet nových poboček v České republice.