Pátek 30. října. Svátek má Tadeáš.

Equa bank otevírá své 50. obchodní místo. Nová jubilejní pobočka se nachází v Ostravě Porubě

Banky Equa bank 05.08.2015 | 12:40 0 Komentářů

Equa bank pokračuje v rozšiřování své obchodní sítě a dnes otevírá další regionální pobočku, tentokrát v Ostravě Porubě. Každý, kdo si na této nové pobočce založí do 30. září 2015 běžný účet, který je jako jediný na trhu zcela zdarma bez podmínek, může navíc dostat mimořádný bonus ve výši 300 korun. Equa bank má včetně ostravské pobočky v současné době 50 obchodních míst.

Na nové klienty čeká v ostravské pobočce na adrese Hlavní třída 86 příjemné překvapení. Každý, kdo si zřídí do 30. září 2015 běžný účet a do dvou měsíců provede alespoň tři platby kartou, získá bonus 300 korun. Obyvatelé Ostravy jistě ocení, že nová pobočka nabízí kompletní portfolio bankovních služeb a nachází se na dobře dostupném místě. Nová pobočka v Ostravě je již pátou pobočkou v moravskoslezské metropoli, další Equa bank pobočky mohou klienti najít v OC Frýda, ve Forum Nová Karolina, V Avion Shopping Parku a v ulici Msgre. Šrámka 1826/5.