Středa 14. dubna. Svátek má Vincenc.

Equa bank otevírá novou pobočku v Havířově

Banky Equa bank 01.06.2015 | 14:42 0 Komentářů

Equa bank pokračuje v rozšiřování své obchodní sítě a otevírá další regionální pobočku tentokrát v Havířově. Každý, kdo si na nové pobočce založí do 30. července 2015 běžný účet, který je jako jediný na trhu zcela zdarma bez podmínek, může navíc dostat mimořádný bonus ve výši 300 korun. Equa bank má v současné době 48 obchodních míst.

Na nové klienty čeká v havířovské pobočce příjemné překvapení. Každý, kdo si zřídí do 30. července 2015 běžný účet a do dvou měsíců provede alespoň tři platby kartou, získá bonus 300 korun. Obyvatelé Havířova ocení, že nová pobočka nabízí kompletní portfolio bankovních služeb, a že se nachází v dobře dostupném místě v hypermarketu Globus.

“Pečlivě jsme vybírali prostor pro havířovskou pobočku. Chtěli jsme, aby byla klientům dobře dostupná a v lokalitě, kterou obyvatelé Havířova znají. Rozšiřování naší sítě obchodních míst v centrech měst se setkalo s pozitivní reakcí našich klientů,” řekl Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Otevřením nové pobočky v Havířově pokračuje Equa bank v plánované expanzi do regionů. Do konce roku chce mít přes 60 obchodních míst po celé České republice.