Pondělí 21. června. Svátek má Alois.

Equa bank obhájila v soutěži Zlatá koruna Cenu veřejnosti již po třetí. Celkem získala 6 medailí.

Banky Equa bank 01.06.2016 | 13:40 0 Komentářů

Equa bank získala v soutěži Zlatá koruna, která oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu, celkem 6 medailí. Kladná hodnocení produktů Equa bank vyjadřovali nejen odborníci, ale i široká veřejnost. Právě veřejnost zvolila na internetu Běžný účet Equa bank jako nejlepší produkt roku. Hlasující podnikatelé projevili spokojenost s Podnikatelským účtem Equa Bank a rozhodli, již druhý rok po sobě, o jeho umístění na druhém místě. Podnikatelský účet hodnotila stejně i odborná porota, která přitom druhé místo přisoudila také Běžnému účtu, Zlaté platební kartě a Minutové půjčce.

„Velice si vážíme našeho úspěchu v prestižní finanční soutěži Zlatá koruna.  Podařilo se nám obhájit stejný počet ocenění jako v loňském roce, přičemž nejvíce nás těší první místo v Ceně veřejnosti, ve které vítěze volí klienti bank. Všechna ocenění přijímáme jako pozitivní zpětnou vazbu a současně jako závazek do budoucna být stále férovou, vstřícnou a služnou bankou, která nabízí produkty a služby, jež klienti chtějí a aktivně využívají, říká Petr Řehák, generální ředitel a předseda představenstva Equa bank.

Soutěž Zlatá koruna oceňuje již 14 let nejlepší finanční produkty na českém trhu. Tyto produkty v 17 produktových kategoriích vybírá Finanční akademie složená z více než 300 finančních odborníků. Významnou součástí soutěže je hlasování o Cenu veřejnosti, kdy nejoblíbenější finanční produkty volí veřejnost prostřednictvím internetu. Od roku 2008 je hlasování rozšířeno o Cenu podnikatelů, o kterou soutěží nejoblíbenější finanční produkty pro malé a střední podniky. Do veřejného hlasování v roce 2016 bylo v obou anketách odevzdáno téměř 100 000 hlasů.