Pátek 30. října. Svátek má Tadeáš.

Equa bank nově nabízí zlaté platební karty MasterCard

Banky Equa bank 08.10.2015 | 14:12 0 Komentářů

Exkluzivní karty se spoustou výhod patří k nejvýhodnějším na trhu

Equa bank jako první z nových bank nabízí od dnešního dne exkluzivní zlaté platební karty Premium a Premium Plus. Součástí karet je rodinné cestovní pojištění, pojištění karty a zneužití věcí, rozsáhlý bonusový program Sphere card a program exkluzivních výhod MasterCard Elite. Zlatou kartu Premium lze pořídit již za 89 korun měsíčně, kartu Premium Plus za 129 korun měsíčně. Karty jsou vydávány k Equa bank běžnému účtu, jehož vedení, včetně dalších služeb, je bezplatné, a to bez jakýchkoliv podmínek.

„Zlaté karty, které uvádíme na trh, reflektují požadavky našich klientů. Jsou prestižní a nabízejí řadu doplňkových služeb a exkluzivních výhod, a to za rozumnou cenu, která je nejnižší na českém trhu. Se zlatými kartami Equa bank tak klienti již od 89 korun měsíčně získají výhody, za které by jinde zaplatili o desítky i stovky korun více,“ uvedl Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

„Se zlatou kartou  MasterCard od Equa bank je držitel prestižním zákazníkem u více než 35 milionů obchodniků po celém světě,“ říká Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard pro Českou republiku, Slovensko a Rakousko, „navíc v České republice získává majitel zlaté karty přístup k exkluzivním nabídkám a službám programu MasterCard Elite jako například vstup zdarma do letištního salónku na pražském Letišti Václava Havla a na letišti ve Vídni,  služby osobního asistenta na telefonu, kde vám pomohou s rezervací ubytování, zapůjčením auta či hledáním jedinečného kulturního zážitku.“

Součástí zlaté karty Premium je:

• pojištění karty a osobních věcí až do výše 30 000 Kč;
  • cestovní pojištění Rodina Standard;
  • bonusový program Sphere card, který nabízí až 30% slevy ve více než 10 000 obchodech;
  • program exkluzivních výhod MasterCard Elite, jehož součástí jsou slevy v obchodech, bezplatné vstupy do letištních salónků v Praze a ve Vídni a concierge služby.

Součástí zlaté karty Premium Plus je:

• pojištění karty a osobních věcí až do 50 000 Kč;
  • nadstandardní cestovní pojištění Rodina Sport+, které kryje i rizikové sporty;
  • výběry z bankomatů v zahraničí zdarma;