CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

27. 01. 2016

Subjekty:

Equa bank nabízí výhodné mobilní tarify

„V duchu našeho hesla „Více, než čekáte“ jsme chtěli obohatit širokou nabídku benefitů u našich produktů o výhodné mobilní tarify. Telefon stejně jako banku potřebuje každý, tak se tato možnost přímo nabízela. Jsme rádi, že jsme první banka v České republice, která tuto službu zařadila do své stálé nabídky a za výhodnějších podmínek, než je na trhu běžné. Zároveň tím plníme přání mnoha našich klientů,“ uvádí Jakub Pavel, ředitel oddělení retailových produktů Equa bank.

Minutový tarif nabízí 100 minut volání do všech sítí za pouhých 99 korun měsíčně. Každá další minuta do jakékoliv domácí sítě je účtována za 1,39 korun. Stejná cena se platí i za odeslanou SMS. K tarifu je možné dokoupit 250 MB mobilních dat za 69 korun. Zažádat lze on-line nebo na pobočce. Převedení čísla je zdarma.

Neomezený tarif nabízí bezplatné všechny hovory a SMS do všech sítí v ČR a k tomu navíc 700 MB dat. To vše za cenu 479 Kč měsíčně. Mobilní data je možné navýšit o dalších 500 MB za 99 korun. Stejně jako u minutového tarifu lze zažádat on-line nebo na pobočce. Převedení čísla je opět zdarma.

„Je to první takovýto projekt vzniklý ze spolupráce bankovního ústavu a mobilního operátora na českém trhu. Pro klienty Equa bank jsme vytvořili speciální tarify za velmi výhodných podmínek,“ vysvětlila Lenka Janatová, marketingová manažerka operátora U:fon.

Přístup Equa bank ke klientům je nám blízký, máme podobnou prozákaznickou firemní filozofii. Věříme, že klienti banky ocení možnost pořídit si ke každému bankovnímu účtu tarify až pro tři telefonní čísla. Ušetří tak celá rodina“, dodala.

Aktivace nové SIM karty je zpoplatněna symbolickou korunou. Zmíněné tarify budou klienti platit snadno a pohodlně inkasem z účtu Equa bank, který je zdarma. Smluvní závazek trvá minimálně po dobu 24 měsíců.