Středa 23. září. Svátek má Berta.

Banky Equa bank 23.09.2013 | 14:13 1 Komentář

Dalším dárkem, který si Equa bank připravila na oslavu svých 2. narozenin pro nové i stávající klienty, je spořicí účet EXTRA, jehož roční úroková sazba 1,8 % je v současnosti nejvyšší na trhu. Úrok se skládá z garantovaného výnosu 1,2 % p.a. a EXTRA bonusu navíc ve výši 0,6 % p.a. pro vklady v korunách. Zřízení i vedení účtu je zdarma, stejně jako odchozí platby v rámci účtů Equa bank.

„Snažíme se našim klientům nabídnout více, než čekají, proto přicházíme s bezkonkurenčním spořicím účtem EXTRA. Klienti mohou využívat nejen nadstandardní úročení ve výši 1,8 %, ale také všechny bezplatné výhody našeho běžného účtu,“ říká Tomáš Veselý, ředitel depozitních produktů Equa bank.

Pokud si klient zřídí spořicí účet EXTRA, může využívat bezplatně všechny výhody běžného účtu: výběry z bankomatů všech bank po celé ČR, mobilní a internetové bankovnictví, bezkontaktní platební kartu s unikátním bonusovým programem CARTE, příchozí a odchozí platby nebo vklad v hotovosti na pobočkách České pošty. Otevření spořicího účtu EXTRA je vázáno na zřízení běžného účtu v korunách.

Spořicí účet EXTRA si mohou zájemci jednoduše otevřít na kterékoliv z poboček Equa bank či snadno z pohodlí domova online. Finální smlouva je pak zdarma doručena kurýrem na předem domluvenou adresu. Samotné vyřízení nezabere více jak 5 minut.

equa-sporici-ucet-extra

Jeden komentář: “Equa bank nabízí nový spořicí účet EXTRA s nejvyšší úrokovou sazbou 1,8 % na trhu”

1. Milan Sekvard napsal:

Dobrý den, je možné si otevřít účet Extra i na pobočce Č. pošty?