Středa 12. srpna. Svátek má Klára.

Banky Equa bank 27.07.2020 | 15:57 2 komentáře

Počet klientů Equa bank překonal v těchto dnech hranici 450 tisíc. V meziročním srovnání jde o 13 % nárůst. Téměř tři čtvrtiny klientů přitom využívají produkty a služby aktivně. Klienti u Equa bank oceňují především jednoduché a moderní on-line bankovnictví, bezplatné základní produkty a služby, výhodné úrokové sazby, cenovou transparentnost, klientský přístup a otevřenou komunikaci.

„Patříme mezi nejúspěšnější banky v získávání nových klientů. Každoročně nám počet klientů roste dvouciferným tempem, a to zejména díky našim kvalitním produktům a službám s vysokou přidanou hodnotou. Nicméně si uvědomujeme, že doba je dynamická a že na sobě musíme stále pracovat. Proto neustále vylepšujeme a inovujeme naše stávající služby a uvádíme na trh nové. Soustředíme se především na rozvoj digitálního bankovnictví, jehož dynamický růst koronavirová pandemie ještě více akcelerovala. Jen za poslední rok narostl počet uživatelů našeho mobilního bankovnictví o 40 %, využívá ho nyní více než polovina aktivních klientů a jejich počet stále roste,“ řekl Ondřej Hák, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Největší zájem u nových klientů Equa bank je tradičně o běžné účty a spotřebitelské půjčky. U běžných účtů oceňují klienti především kompletní online obsluhu a bezplatné vedení bez podmínek, a to včetně výběrů z bankomatů všech bank po celém světě zcela. Spotřebitelské půjčky táhnou zájemce díky nízkým úrokovým sazbám, v současné době od 3,8 % p.a., rychlosti vyřízení během několika minut, flexibilitě v nastavení procesu splácení a jednoduchému online procesu z pohodlí domova.

2 komentáře: “Equa bank má již přes 450 tisíc klientů. Táhne jednoduché, uživatelsky příjemné digitální bankovnictví a bezplatné služby”

1. Jan napsal:

Equa bance gratuluju a přeju jen další, sám jsem s ní velmi spokojený

2. David N. napsal:

nedivím se, oproti ostatním bankám mi Equa přijde opravdu bezkonkurenční… a že jsem jich vystřídal